Νικολόπουλος : Θα γκρεμίσει την «αυθαίρετη μάντρα» του στα Αραχωβίτικα ο Δήμαρχος;

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πάτρα» και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου αναφέρει:

    Με πρόσφατη εγκύκλιο της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καλούνται οι κατά τόπους εισαγγελείς να επιδείξουν άμεση αυστηρότητα και εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας σε περιπτώσεις καταπάτησης του αιγιαλού.

    Επιτέλους, μετά από χρόνια θα αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες σε κάθε λογής καταπατητές, που αδιαφορώντας και εκμεταλλευόμενη τις γνωριμίες ή δημόσιες θέσεις που κατέχουν, βάζουν φραγμό στην πρόσβαση του λαού στη θάλασσα και τις παραλίες.

    Μετά από χρόνια θέλω να πιστέψω, ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας της Πάτρας, θ ανασύρει τις κατά καιρούς καταγγελίες μου, είτε ως κοινοβουλευτικός είτε ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», για την παράνομη μάντρα του Δημάρχου κ. ΑΥΘΑΙΡΕΤΙΔΗ στα Αραχωβίτικα.

    Για να ανοίξουν πρόσβαση του Λαού στην παραλία, να επανέλθει η Νομιμότητα, καθώς και να μην ζήσουμε ξανά, ένα νέο ΜΑΤΙ στην περιοχή μας σε τυχόν πυρκαγιά.

    Άραγε θα τολμήσει ο απερχόμενος Δήμαρχος να δείξει το καλό παράδειγμα και να κατεδαφίσει τη μάνδρα, ώστε να διευκολύνει το έργο της Δικαιοσύνης ή θα προσπαθήσει με κάθε μέσω να αποτρέψει την εφαρμογή των νόμων;

    Θα επιλέξει το δρόμο της Λαϊκής Απαίτησης για Ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες ή θα μείνει στο γνωστό δρόμο της αυθαιρεσίας και του Νεοπλουτισμού που διακρίνει τους κάθε λογής Νεοκομμουνιστές ;

    Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα επανέλθω στο γνώριμο δρόμο της δικαιοσύνης, ζητώντας την άμεση εφαρμογή της νομοθεσίας.

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

    Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών έχει λάβει...

    «Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

    Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1; Η Ελένη θα μπει...

    Ο iLLEOo με όπλο σε strip club – Ο τράπερ «μπούκαρε» και έσωσε κοπέλα από τα χέρια «μαστροπού»

    Γνωστός Ελληνας τράπερ «μπούκαρε» με όπλο σε strip club για να...

    Να διενεργηθεί «αμερόληπτη έρευνα» για ακρωτηριασμούς πτωμάτων από μέλη του στρατού στην Μπουρκίνα Φάσο

    Η μη κυβερνητική οργάνωση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights...