Το Κάουνας θα γίνει… ΣΕΦ – Πάνω απο 4.000 εισιτήρια σε «ερυθρόλευκα» χέρια!

    Ημερομηνία:

    Οι τελευταίοι υπολογισμοί βγάζουν ακόμα μεγαλύτερο νούμερο σε σχέση με τους 2.500 που ήταν η αρχική εκτίμηση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

    ICECAP

    Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεπεράσουν σίγουρα τους 4.000 και ίσως το νούμερο να αυξηθεί και στο τέλος να είναι κοντά στους 5.000, με το Κάουνας να μετατρέπεται σε.. ΣΕΦ. Δεν αποκλείεται να έχουμε «επανάληψη» με την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο περσινό Final-4, στο Βελιγράδι.

    Μέρος των εισιτηρίων, προέρχονται από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό, που δεν μπόρεσαν να δώσουν σε οπαδούς τους τα λιγοστά εισιτήρια (560) που δικαιούνταν και τα επέστρεψαν στην EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και εξασφάλισαν τα περισσότερα εξ αυτών για τα διαθέσουν στους δικούς τους οπαδούς.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το λιμάνι του Ηρακλείου ανεβαίνει επίπεδο στην κρουαζιέρα – Παρθενική προσέγγιση του Sun Princess

    Το λιμάνι του Ηρακλείου συνεχίζει να ενισχύει τη θέση του ως...

    Κρίσιμη συνάντηση Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ την Τετάρτη – Στο τραπέζι σχέδιο ειρήνης με τη Ρωσία

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Ουκρανοί...

    ΠΑΤΡΑ: Και νέα παλιά… επικίνδυνα για κατάρρευση κτίρια

    Δεκάδες είναι τα κτίρια που «κρέμονται» σε διάφορες γειτονιές...