ΠΑΤΡΑ: Κοντέινερ με τουαλέτες σκοπεύει να βάλει ο δήμος στην παραλία της Πλαζ

    Ημερομηνία:

    Οι προετοιμασίες των συνεργείων του δήμου για την παραλία της Πλαζ της Πάτρας εν όψει του καλοκαιριού ξεκινούν, παρά την έλλειψη έμψυχου δυναμικού και του ότι υπάρχει αυξημένη δουλειά για τους υπαλλήλους των δημοτικών υπηρεσιών ένεκα των εκλογών.

    Η Πλαζ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής, θα είναι έτοιμη μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, αφού σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις η θερμοκρασία θα ανέβει πριν από το τέλος του μήνα και ο κόσμος θα αναζητήσει μια κοντινή παραλία για να κάνει το μπάνιο τους.

    Στις σκέψεις των ανθρώπων του δήμου σε ότι αφορά τις προετοιμασίες για την Πλαζ είναι να βάλει φέτος αντί για χημικές τουαλέτες,  κοντέινερ σαν και αυτά που έχουν μπει και στο Νότιο Πάρκο.

    Την καθαριότητα για τα W.C. των κοντέινερ θα την έχει ο δήμος και οι υπάλληλοι καθαριότητας που έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη δουλειά. Έτσι, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, θα εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος και ο όγκος των λουόμενων που φέτος αναμένεται να είναι περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά.

    Μένει μόνο να δούμε αν προλαβαίνουν στον δήμο για να κάνουν αυτή την αλλαγή και αν φυσικά περισσεύουν υπάλληλοι για να αναλάβουν και αυτή την εργασία για τους μήνες του καλοκαιριού.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πικάντικο φαγητό: Το κόλπο για να μην μας καίει

    Οι προσδοκίες μας μπορεί να καθορίζουν το πόσο καυτερό...

    Τα 5 φυτά που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας

    Μπορούν τα φυτά να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού...

    Προσοχή! Αυτά τα σημάδια δείχνουν πως το smartphone σας έχει ιό

    Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι το τηλέφωνό σας έχει πέσει...

    Tο κόλπο της τοστιέρας: Χθεσινό κρέας σαν φρεσκομαγειρεμένο σε 4 λεπτά

    Το χθεσινό ψητό κρέας μοιάζει λες και βγήκε μόλις από τον...