ΠΑΤΡΑ: Πανικός στην Ανθείας από τις κόντρες

    Ημερομηνία:

    Πανικό έχουν φέρει στους κατοίκους των Ζαρουχλείκων οι κόντρες που γίνονται σε σχεδόν καθημερινή βάση πλέον από νεαρούς.

    Πρόκειται για κόντρες μεταξύ νεαρών μηχανόβιων οι περισσότεροι των οποίων είναι ανήλικοι και η διαφορά σε σύγκριση με άλλους αυτοσχέδιους αγώνες που γίνονται σε άλλα σημεία της Πάτρας είναι ότι σε αυτές δεν παίρνουν μέρος μηχανές μεγάλου κυβισμού, αλλά παπάκια και δίκυκλα που όμως είναι «φτιαγμένα» για να αναπτύσσουν ταχύτητες.

    Το ραντεβού των αμούστακων μηχανόβιων γίνεται συνήθως στην Ανθείας, σε έναν κεντρικό δηλαδή δρόμο των Ζαρουχλείκων, δίπλα στον οποίο βρίσκονται δεκάδες οικογένειες που την άλλη μέρα εργάζονται και θέλουν να κοιμηθούν.

    Φλίγκος

    Αποτέλεσμα αυτού είναι μια μεγάλη περιοχή της συνοικίας να μην μπορεί να κλείσει μάτι τις νύχτες με αυτή την κατάσταση. Το όλο θέμα το γνωρίζει καλά η αστυνομία η οποία και όταν δέχεται τις σχετικές κλήσεις για παράπονα πηγαίνει στο σημείο και διαλύει τους άτυπους αυτούς αγώνες.

    Όμως οι νεαροί είναι απτόητοι και συνεχίζουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής στις κόντες αυτές συμμετέχουν και μικρά παιδιά που δεν ξεπερνούν τα 14 με 15 στην ηλικία.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμμετέχει στην απεργία το flamis.gr

    Το flamis.gr, συμμετέχει στην απεργία που έχουν κηρύξει όλες...

    3.000-5.000 Ελληνίδες, Ελληνες και ζευγάρια στο Only Fans – ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ – ΦΩΤΟ

    Λένε πως για κάθε λογαριασμό του OnlyFans που βγάζει εκατομμύρια -ή...

    ΠΑΤΡΑ: Η ομάδα του Ανδρέα Ηλιάδη ακολουθεί επιθετική θεραπεία! Η μάχη για να σωθούν τα 2 παιδιά! Οι προσευχές όλων – ΒΙΝΤΕΟ

    Διασωληνωμένα και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο...

    ΠΑΤΡΑ: Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στην Καλόγρια!

    Σε... εργαστήριο παρασκευής και πώλησης τροποποιημένων και μη όπλων...