Έμεινε σε κώμα από ξυλοδαρμό, υποβλήθηκε σε 11 χειρουργεία, τον άφησαν σχεδόν ανάπηρο

    Ημερομηνία:

    Από «θαύμα» σώθηκε το 2019 ένας 33χρονος σήμερα θαμώνας μπαρ, όταν ξυλοκοπήθηκε άγρια, στα Παλιά και προχθές εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αντικρίσει τον έναν από τους δύο θύτες του. Το θύμα μετά τον ξυλοδαρμό του, είχε πάει σπίτι του και μετά από δέκα ώρες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από τους γονείς του σε ημιθανή κατάσταση λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. Χειρουργήθηκε, έμεινε ενάμιση μήνα σε κώμα και μετά μεταφέρθηκε σε μονάδα αποκατάστασης, για έναν χρόνο. Υποβλήθηκε σε έντεκα χειρουργεία και μόλις πριν λίγους μήνες μπόρεσε να περπατήσει.

    Καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ο δεύτερος πρωταγωνιστής άγριου ξυλοδαρμού στα Παλιά το 2019, έξω από μπαρ, με αποτέλεσμα ένας νέος άνθρωπος να μείνει σε κώμα 1,5 μήνα. Κατηγορούμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 32χρονου θύματος , ήταν δύο άτομα , εργαζόμενοι στο μπαρ. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος του θύματος «πιάστηκε στα χέρια» στις 7 το πρωί έξω από το μπαρ με έναν υπάλληλο. Ένας συνάδελφος του υπαλλήλου και ο 32χρονος που έμεινε σε κώμα από τα χτυπήματα, έσπευσαν να τους χωρίσουν και ακολούθησε σύρραξη.

    Ο 35χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση του ξυλοδαρμού, υπάλληλος του μπαρ, καταδικάστηκε σε 25 μήνες με αναστολή και ακολούθησε την διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος, συνάδελφός του, που είναι σε ηλικία 33 ετών, όπως και το θύμα, καταδικάστηκε προχθές σε 15 μήνες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

    Οι κατηγορούμενοι είχαν παραπεμφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, ωστόσο η δίωξη μετατράπηκε σε βαριά σωματική βλάβη από πρόθεση σε βαθμό πλημμελήματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανάλυση DW για τον Αλ-Σαράα: Υπηρέτης πολλών «αφεντάδων» ο ηγέτης της «νέας» Συρίας – Μέχρι πότε και με ποιο τίμημα;

    Στις 9 Δεκεμβρίου 2024 το καθεστώς Μπασάρ Άσαντ ανατράπηκε και η Συρία άλλαξε...

    ΠΑΤΡΑ: Σοκαριστικό ατύχημα! Πρέσα του συνέθλιψε το χέρι! Σε γνωστή εταιρεία

    Σε ανακοίνωση του Συνδικάτου Μετάλλου Πάτρας, αναφέρονται τα εξής: Ένας...

    Νάταλι Κάρνιφ για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι απίστευτο που μια γυναίκα υπερασπίστηκε τον βιαστή μου»

    Η Καναδή δημοσιογράφος Νάταλι Κάρνιφ, ένα από τα τέσσερα θύματα...

    Κάθειρξη 16 ετών στον αρχηγό της «μαφίας των λουκουμάδων» στη Χαλκιδική

    Συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης...