Ναύπακτος: Εορτασμοί για την 194η επέτειο της απελευθέρωσης από τους Τούρκους

    Ημερομηνία:

    Στις 13 και 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν στην Ναύπακτο εορταστικές εκδηλώσεις για την 194η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους.

    Η ωραία αυτή εκδήλωση είχε ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία και έγινε ουσιαστικά για πρώτη φορά στην πόλη μας με πρωτοβουλία κυρίως του Συλλόγου Αναβίωσης Απογόνων Σουλιωτών Ναυπακτίας και του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας αλλά και άλλων υποστηρικτών.

    Η Ομοσπονδία θέλει να συγχαρεί όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ειδικότερα την πρόεδρο του συλλόγου κ.Μαρία Σαγώνα και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ.Ντίνο Τσουκαλά.

    Ο εορτασμός της απελευθέρωσης της πόλης αλλά και ο θάνατος του ήρωα- αγωνιστή Γιώργου Ανεμογιάννη, ήταν πάγιο αίτημα της ομοσπονδίας μας και θα παλέψουμε για την καθιέρωση τους ως θεσμό στις εορταστικές, επετειακές εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιεί ο Δήμος κάθε χρόνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα δισ. δολ. κοστίζει ετησίως στον πλανήτη η ρύπανση από τα αποτσίγαρα

    Στα 26 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο ή 186 δισεκατομμύρια...

    Γυναικείος οργασμός: Να πού κρύβεται η λύση του μυστηρίου του

    Ο γυναικείος οργασμός αποτελεί ένα γρίφο που εδώ και...

    Ακίνητα: Ποιες χώρες έχουν τις μεγαλύτερες φούσκες – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

    Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δείχνει ότι οι...

    Πάτρα: Οι πρώην… τους καταγγέλλουν στην Εφορία για “μαύρα”

    Η εφορία βάζει στο μικροσκόπιο τους πλούσιους φορολογούμενους και...