Φως στο Τούνελ: Ταραγμένη η Αγγελική Νικολούλη – «Σοκάρομαι και στεναχωριέμαι»

    Ημερομηνία:

    Με την πολύκροτη υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ άλλων, το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

    Η εκπομπή, που είχε ερευνήσει κατά το παρελθόν την υπόθεση της άτυχης τραπεζικής υπαλλήλου, που βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκαταστήματος, επανήλθε στο θέμα με νέα στοιχεία.

    «Ειλικρινά, το λέω ξανά, η ιστορία της Αγραφιώτου, επειδή έχω δεθεί πολύ και επειδή έχουμε κάνει πολύ βαθιά έρευνα, και μόνο στην εικόνα, γιατί έχουμε κάνει την αυτοψία, έχουμε βρεθεί εκεί στον χώρο, σοκάρομαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος. Ειλικρινά σας μιλάω», είπε η γνωστή δημοσιογράφος, μοιραζόμενη τις σκέψεις της με τους καλεσμένους της.

    ICECAP

    «δηλαδή με έχει πιάσει από την αρχή που βγήκαμε στον αέρα, ένα σοκ, μια συγκίνηση για αυτήν, γιατί θα δούμε και τα στοιχεία που μιλάνε από μόνα τους και είναι άγρια. Επειδή βρέθηκα σε εκείνον τον χώρο, έγιναν τόσα λάθη και από τον δήμο του Αμαρουσίου, που δεν πλήρωνε το ρεύμα και είχαν κόψει το φως και ήταν σκοτάδια εκεί, κάτι που εκμεταλλεύτηκε και ο δράστης. Τόσα και τόσα λάθη», συμπλήρωσε.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το «ιπτάμενο μάτι» της Πολεμικής Αεροπορίας

    Πρόκειται για ένα ιπτάμενο ραντάρ, ένα κρίσιμο «εργαλείο» για...

    ΠΑΤΡΑ: Γκαζάκια σε σχολείο την Ανάσταση – Πυροδότησαν γκαζάκια και στην Αγιαλεξιώτισσα – ΦΩΤΟ

    Έτρεχαν και δεν έφταναν οι Αρχές Ασφαλείας και η...

    Κεφαλονιά – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Παπάς πέταξε δυναμιτάκι την ώρα της Ανάστασης! Το άναψε με τη λαμπάδα που κρατούσε

    Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης σε...

    Η επιστήμη μίλησε: Αυτοί οι άνδρες είναι καλύτεροι στο σεξ

    Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι άνδρες που ήταν λιγότερο...