Μέχρι 5.000 ευρώ σ’ εμπόρους για να φτιάξουν ηλεκτρονικό κατάστημα

    Ημερομηνία:

    Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται στο τέλος της χρονιάς με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ.

    Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του σήμερα, σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Σκάι, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

    Το πρόγραμμα, όπως εξήγησε ο υφυπουργός θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.

    Ο ίδιος υπενθύμισε, σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες, ότι πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

    Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι’ αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάπας Λέων ΙΔ΄: Τα πρώτα μηνύματα και οι προτεραιότητες του νέου Ποντίφικα

    Λίγο αφότου χαιρέτισε το πλήθος από το μπαλκόνι με...

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Χαμός σε 5×5 στην Κηφισιά – Ιερέας πανηγύρισε με καπνογόνο- Τον έβγαλαν σηκωτό

    Σύμφωνα με μαρτυρίες στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο 43χρονος κληρικός...