Τραγωδία με δύο νεκρούς 37 και 19 ετών σε τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς ηλικίας 37 και 19 ετών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη λεωφόρο Αθηνών.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης, κοντά στο κτήριο του Χρηματιστηρίου.

    Κατά πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι έφυγε προς τη δεξιά μεριά ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας.

    Δίπλα στο αυτοκίνητο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μια μοτοσικλέτα με αναβάτες τον 37χρονο και τον 19χρονο, την οποία και χτύπησε με αποτέλεσμα η μηχανή να πέσει σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

    Ήταν τόση η σφοδρότητα της πρόσκρουσης ώστε χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των αναβατών της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και κατέληξαν.

    Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί ενώ οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Αθηνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακρίβεια: Γονείς σε απόγνωση – Ψάχνουν προσφορές σε ρούχα και παπούτσια

    Οι περισσότεροι γονείς κινούνται φέτος συγκρατημένα στις αγορές τους ενόψει της...

    Bella Hadid: Για άλλη μια φορά τιμά τις ρίζες και την παλαιστινιακή της καταγωγή – Η νέα εμφάνιση

    Η Bella Hadid για ακόμη μια φορά χρησιμοποίησε τη δύναμη της...

    Πυρκαγιές: Σε “κίτρινο συναγερμό” σήμερα Αχαΐα-Ηλεία

    Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία...