ΣΟΚ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ: Εστησαν ενέδρα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

    Ημερομηνία:

    Οι αστυνομικοί στην Ηλεία προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με πέτρες. Κανείς από τους επιβάτες δεν είδε τους δράστες της επίθεσης. Το ίδιο και ο οδηγός που εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, για να μην σημειωθεί τροχαίο.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες  το περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα στις 10 – 10:30 το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαϊου, με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ να κατευθύνεται από Πύργο προς Αμαλιάδα στην Ηλεία.

    Στο ύψος των Δουνείκων, σε κενό και σκοτεινό σημείο του δρόμου, ακούστηκαν 4 χτύποι και έσπασαν 4 από τα τζάμια του λεωφορείου. Όμως, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο τοπικό μέσο ότι άκουσε τέσσερις ξερούς κρότους, που έμοιαζαν με πυροβολισμούς.

    Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε. Το συγκεκριμένο λεωφορείο ανήκει στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηλείας και εγείρονται ερωτήματα για το εάν ήταν κάποια προειδοποίηση προς τον ίδιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Βανδαλισμοί στο Κάστρο! Εφραξαν δρόμο με κάδους – Σκουπίδια παντού

    Βανδαλισμοί τη νύχτα στην περιοχή του Κάστρου  με αποτέλεσμα...

    ΚΑΙΡΟΣ – ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι υψηλότερες θερμοκρασίες της χώρας… θα είναι στην Δυτική Ελλάδα

    Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά...

    “Χορικά Ύδατα” στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων

    29/7 Πάτρα (Θερινό Δημοτικό Θέατρο Δήμου Πατρέων – Παμπελοποννησιακό...