Τάκης Ζαχαράτος: «Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών»

Ημερομηνία:

Το δικό του σχόλιο για τις εκλογές και τα πολιτικά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, άφησε ο Τάκης Ζαχαράτος, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο ίδιος απάντησε στην εκπομπή «Happy Day», πώς θα δημιουργούσε ένα τρέιλερ, με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε πολιτικού.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Θα το έκανα πολύ χορευτικό, λίγο τύπου βραδιά Όσκαρ».

Από την άλλη, αν έφτιαχνε ένα τρέιλερ για τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως θα το έκανε να μοιάζει με Γιαννιώτικο μοιρολόι. «Με το μπότοξ ξέρεις δεν μπορείς ούτε να κλάψεις. Αν πέσει παιδιά λάθος η βελονιά και λοξοδρομήσει το βλέμμα…».

«Το έχει κάνει το μπότοξ;» τον ρώτησε η ρεπόρτερ με τον ίδιο να απαντά «Ε ναι!».

Για τον Δημήτρη Κουτσούμπα, είπε: «Είναι ο καλός ο θείος που θέλω πάρα πού να πάω το Πάσχα να μου ψήσει το αρνάκι».

Τέλος για τον Γιάνη Βαρουφάκη, είπε με την ίδια χιουμοριστική διάθεση: «Μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, που έχει αποκλειστικά καύσεις. Θα τον εμπιστευτώ την ύστατη ώρα, ότι θα με καύσει σωστά».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Με αφορούσε πάντα η οικογένειά μου, αν μου έχει κοστίσει στην καριέρα είναι επιλογή μου»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς...

Basketgate: Οι «διευκολύνσεις» των 50.000 ευρώ, οι συναλλαγές στο Promitheas Park και τα spa της Τσαρούχα

Η ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το σκάνδαλο...

Η Luisa Fernanda με μαύρο μπικίνι στην πισίνα

Η Luisa Fernanda από την Κολομβία, μας δείχνει τις...