Αυτό είναι το νέο Fiat Topolino!

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Το νέο Topolino είναι ένα από τα μικρότερα μοντέλα στη σύγχρονη ιστορία της Fiat. Βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Citroen Ami και του Opel Rocks-e.

    • Φτιαγμένο στην πόλη για την πόλη, το Topolino επεκτείνει την κινητικότητα και την ελευθερία και στους νεότερους πελάτες.

    Η πρώτη γενιά ήταν στη γραμμή παραγωγής της Fiat από το 1936 έως το 1955, κοινώς γνωστό ως “Topolino”, εφηύρε κυριολεκτικά την ιδέα της κινητικότητας για τους ανθρώπους.

    Έτσι και το νεό μοντέλο προορίζεται για την πόλη και τους ανθρώπους που αναζητούν μια βιώσιμη και φρέσκια λύση μετακίνησης, ταιριάζοντας με την αποστολή της FIAT να παρέχει λύσεις βιώσιμης μετακίνησης στην πόλη, οι οποίες είναι προσβάσιμες σε όλους.

    Προς το παρόν η Fiat δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία πέρα από την εικόνα που βλέπετε και που μας δείχνει ένα αυτοκινητάκι στο μέγεθος του Citroen Ami. Στο συγκεκριμένο βλέπουμε μία concept έκδοση που δεν έχει πόρτες και που η οροφή είναι μαλακή.

    GYMALL

    Αργότερα  θα δούμε και το μοντέλο παραγωγής που θα έχει ελάχιστες διαφορές και που θα έχει τα ίδια μηχανικά μέρη με τα άλλα δύο «μικρά» του Ομίλου Stellantis.

    Πιθανότατα θ μοιράζεται τον ηλεκτροκινητήρα των 8,5 ίππων και την μπαταρία ιόντων λιθίου 5,5 kWh, με μια περιορισμένη τελική ταχύτητα στα 45 χλμ./ώρα και αυτονομία 70 χιλιομέτρων.

    Η Fiat, έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται έντονα στην εξέλιξη των νέων μοντέλων της και αυτό που έχουμε δει ως τώρα είναι η αξιοποίηση του παρελθόντος της και των μοντέλα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε αυτό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίσημο: Αυτό είναι το νέο CUPRA Formentor

    H αυτονόμηση και ανεξαρτητοποίηση της CUPRA έγινε πριν από περίπου έξι...

    Και ξαφνικά πετάει η Tesla

    Μετά από μία μεγάλη περίοδο πτώσης και στασιμότητας, η...

    Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Ράφα με ή χωρίς συμφωνία για να εξοντώσουμε τη Χαμάς

    Το Ισραήλ θα πραγματοποιήσει μια επιχείρηση εναντίον της Χαμάς...

    Αυτή είναι η δημοφιλής βιταμίνη της νεότητας – Μπορεί να σβήσει τα σημάδια της γήρανσης

    Εδώ και αιώνες, οι άνθρωποι αναζητούν τα μυστικά της μακροζωίας,...