Αντώνης Χαροκόπος: Παρέμβαση σε επιστημονική ημερίδα

    Ημερομηνία:

    Σε ανάρτησή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Δυτικής Ελλάδας, Γ΄Αντιπρόεδρος Ε.Σ.ΑμεΑ,Πρόεδρος Ομοσπ. ΑμεΑ Δυτ. Ελλάδας & Ν. Ι.Νήσων Αντώνης Χαροκόπος ανέφερε:

    Εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ομοσπονδία συμμετείχα στις δράσεις Ενημέρωσης του κοινού και στην Επιστημονική Ημερίδα ενόψει της της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση που διοργάνωσε
    ο Σύλλογος Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας
    στις 30-31 Μάϊου.
    Χαιρετισμός Ημερίδας:
    Η Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης αποτελεί ευκαιρία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, τις επιπτώσεις στην καθημερινότητά τους και στην κοινωνική τους δραστηριότητα.
    Επίσης, αποτελεί ημέρα που αναδεικνύεται η αναγκαιότητα συμβολής της Πολιτείας στην εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης, στην εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων, στην πρόβλεψη για αποκατάσταση και γενικότερα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προώθηση της ανεξαρτησίας των Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.
    Είναι πολύ σημαντική η συμβολή του Συλλόγου στην υποστήριξη και στην ενημέρωση των πασχόντων και των οικογενειών τους μέσω κοινωνικών δράσεων και παρεμβάσεων στα αρμόδια κρατικά όργανα.
    Οι παρούσες οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες απαιτούν σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ενότητα και σταθερότητα στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους.
    Συ στρατευόμαστε στο πλευρό της Ένωσης, φορέα μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων και διαδίδουμε το σύνθημά της «Όλοι Μαζί-Κερδίζουμε Ενωμένοι».

    Αντώνης Χαροκόπος: Παρέμβαση σε επιστημονική ημερίδα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Εορτάζει η Ιερά Μονή Νοτενών στο Σκιαδά

    Πλήθος πιστών προσέρχονται στην Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Νοτενών αποδίδοντας...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Φωτιά κάτω από την Περιμετρική – ΦΩΤΟ!

    Και δεύτερη φωτιά στην Πάτρα, αυτή τη φορά στην...

    Hellenic Train: Ταλαιπωρία για 26 επιβάτες λόγω μηχανικής βλάβης σε τρένο στο δρομολόγιο Αίγιο-Κιάτο

    Τεχνικό πρόβλημα στον σταθμό Λυγιάς παρουσίασε η αμαξοστοιχία 303 της Hellenic Train με...

    Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: 34χρονη σκότωσε σύζυγο και παιδιά και μετά αυτοκτόνησε – To βίντεο στο TikTok δύο ημέρες πριν το φονικό

    Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Νιού Χαμσάιρ των ΗΠΑ καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, μια...