ΚΑΤΩ ΠΤΕΡΗ: Εκοψαν παράνομα τα δένδρα, λένε οι κάτοικοι – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Εντονες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Κάτω Πτέρης – Πλατάνια Αιγίου καθώς με επιστολή που έστειλαν στην «Π» καταγγέλλουν πως «έγινε μια τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή σε αιωνόβια δέντρα με τη πρόφαση της ασθένειας του πλατανιών! Όμως μαζί με κάποια που ασθενούσαν κόπηκαν και πολλά χλωρά υγις πλατάνια σε μια περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό καλός η οποία τυγχάνει να είναι και αρχαιολογικής σημασίας λόγω ευρημάτων της Αρχαίας Κερύνειας!

    Οι κάτοικοι δηλώνουν ακόμη πως στην περιοχή ζουν και  σπάνια είδη ζώων όπως η ενυδρίδα και ο γυπαετός που είναι πιστοποιημένα από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο ως προστατευόμενα είδη του ζωικού βασιλείου. «Ολοι οι φορείς που εμπλέκονται–δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον και δεν τηρούν τους κανονισμούς που επιβάλλονται απ’ τις υπάρχουσες νομοθεσίες» καταγγέλλουν οι κάτοικοι. Θα πρέπει να τονιστεί πως οι εργασίες κοπής σταμάτησαν μόνο όταν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

    ΚΑΤΩ ΠΤΕΡΗ: Εκοψαν παράνομα τα δένδρα, λένε οι κάτοικοι - ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΠΤΕΡΗ: Εκοψαν παράνομα τα δένδρα, λένε οι κάτοικοι - ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΠΤΕΡΗ: Εκοψαν παράνομα τα δένδρα, λένε οι κάτοικοι - ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΠΤΕΡΗ: Εκοψαν παράνομα τα δένδρα, λένε οι κάτοικοι - ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΠΤΕΡΗ: Εκοψαν παράνομα τα δένδρα, λένε οι κάτοικοι - ΦΩΤΟ

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός οδηγός ΙΧ που έπεσε σε γκρεμό

    Μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής,Αστυνομίας και ΕΚΑΒ είναι σε εξέλιξη αυτήν...

    Τα παιδιά όταν νιώθουν  αγάπη και δικαιοσύνη, αποβάλλουν  τη βία – Του Νίκου Κοτοπούλη

    Η  κοινωνία παρατηρεί  τις μέρες αυτές  «σοκαρισμένη» και «έκπληκτη»...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: “Φούντωσε” βαν έξω από το Νοσοκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πυρκαγιά σε βανάκι έξω από το Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας"...
    Best Shop