Καλομοίρα: Γιατί άφησε πίσω της τα πάντα και πήγε στην Αμερική

    Ημερομηνία:

    Στην απόφασή της να αφήσει πίσω της τα φώτα της δημοσιότητας και να πάει στην Αμερική στο αποκορύφωμα της μέχρι τώρα καριέρας της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Καλομοίρα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

    Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 9/6 στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το γιατί αποφάσισε ξαφνικά να εγκαταλείψει τη showbiz αμέσως μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008.

    GLEARNET

    Μάλιστα, όπως περιέγραψε η Καλομοίρα, η ομάδα της ενημερώθηκε για την απόφασή της με ένα μήνυμα, και ενώ η ίδια βρισκόταν ήδη στο αεροδρόμιο αναμένοντας την πτήση της για τις ΗΠΑ.

    Καλομοίρα: Το να πάω στην Αμερική ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα
    «Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του λέω “νιώθω ότι πρέπει να φύγω, δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου”. Εκείνον δεν τον νοιάζει καθόλου η showbiz. Έφυγα γιατί το ένστικτό μου έλεγε ότι, αν συνέχιζα στη showbiz εκείνη τη στιγμή, θα έχανα τον εαυτό μου», ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα για την απόφασή της να πάει στις ΗΠΑ.

    «Παίρνω τον Γιώργο και του λέω “φεύγω αύριο το πρωί, έχω κλείσει εισιτήριο”. Μου λέει “οκ, θα φύγω μαζί σου”. Πάω στο αεροδρόμιο, στέλνω ένα μήνυμα στην ομάδα μου “Φεύγω, σας αγαπώ, bye” και έκλεισα το κινητό μου», συνέχισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Welcome to UP 2025 απογειώνεται με Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιάννη Κότσιρα και χιλιάδες κόσμου, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας

    Το Welcome to UP 2025 powered by ΔΕΗ απογειώνεται το βράδυ του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου 2025, και η...

    Δημήτρης Ρομπέρτο Σπυριδωνίδης: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος της Ιωάννας Τούνη

    Τουλάχιστον τρεις μήνες μετρούν μαζί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Ρομπέρτο...

    Το Νόμπελ Ειρήνης για το 2025 στη Μαρία Κορίνα Ματσάδο από τη Βενεζουέλα – Η απάντηση της Επιτροπής γιατί δεν απονεμήθηκε στον Τραμπ

    Στη Μαρία Κορίνα Ματσάντο από τη Βενεζουέλα αποφάσισε να απονείμει η νορβηγική επιτροπή...