Της κακομοίρας σε πανηγύρι στα Δεμένικα με Βελισσάρη και Γεωργαντά – 6 συλλήψεις! ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Δεν προλάβαινε να συλλαμβάνει κόσμο χθες το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα η Αστυνομία στην Πάτρα, καθώς οι καταγγελίες για ηχορύπανση έφθαναν στο κέντρο της Αμεσης Δράσης συνεχώς .

    Έγιναν συνολικά έξι συλλήψεις, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 10.500 ευρω.

    Συγκεκριμένα η Αστυνομία δέχθηκε κλήσεις για πανηγύρι που γινόταν στην περιοχή των Δεμενίκων, δεδομένου ότι οι περίοικοι δεν μπορούν να ηρεμήσουν με την μουσική στη διαπασών.

    Οι αστυνομικοί έφθασαν στον χώρο που γινόταν το γλέντι και συνέλαβαν τον υπεύθυνο. Ομως τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας στην ΕΛΑΣ συνεχίζονταν με αποτέλεσμα για δεύτερη φορά να μεταβεί περιπολικό. Μάλιστα μαζί ήταν και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ.

    Ετσι το πανηγύρι έληξε άδοξα, καθώς συνελήφθη και έτερος υπεύθυνος της εκδήλωσης, ενώ το ΣΔΟΕ επέβαλε πρόστιμο 10.500 ευρώ σε ιδιοκτήτη γειτονικού μαγαζιου, για ανασφάλιστο εργαζόμενο. Η μουσικοί κατέβηκαν από το πάλκο και ο κόσμος τερμάτισε τη διασκέδασή του, για να ηρεμήσουν και οι περίοικοι.

    Ωστόσο η ΕΛΑΣ συνέχισε τους ελέγχους και στην ίδια περιοψχή συνέλαβε άλλα δύο άτομα για ηχορύπανση.

    Και στην παραλιακή οδό της Ηρώων Πολυτεχνείου έγιναν συλλήψεις υπευθύνων δύο καταστημάτων για ηχορύπανση.

     

     

    ICECAP

    Της κακομοίρας σε πανηγύρι στα Δεμένικα με Βελισσάρη και Γεωργαντά - 6 συλλήψεις! ΦΩΤΟ

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τάσος Ξιαρχό: Συνελήφθη στο Μπαλί – Έμεινε 5 ημέρες στο κρατητήριο

    Ο Τάσος Ξιαρχό ταξίδεψε τη Μεγάλη Πέμπτη στο Μπαλί προκειμένου να...

    ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα»

    «Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να εξωραΐσουν την...

    Μητροπολίτης Κοζάνης για την κοπέλα με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια: «Φυσικά και την κοινώνησα»

    Εξηγήσεις έδωσε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος αναφορικά...