Ερχεται ο διαγωνισμός για τα ηλεκτρικά ποδήλατα – Πότε θα τα δούμε στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Σύντομα αναμένεται να δούμε στην Πάτρα τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα. Ο διαγωνισμός για τον ανάδοχο που θα αναλάβει το έργο βρίσκεται ήδη στον «αέρα», με την προθεσμία για κατάθεση προσφορών να λήγει στις 20 Ιουνίου και τον φάκελο να αποσφραγίζεται μια εβδομάδα μετά.

    Η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο θα πρέπει να προχωρήσει στην εγκατάσταση του όλου συστήματος που θα στηρίζεται σε 67 ηλεκτρονικούς σταθμούς, σε 59 ηλεκτρικά ποδήλατα και σε τρία ακόμα ποδήλατα για άτομα ΑμεΑ.

    Επιπλέον προβλέπεται η εγκατάσταση ενός λογισμικού για τη διαχείριση του όλου συστήματος και μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου είναι οχτώ μήνες από τη στιγμή που υπογραφεί η σύμβαση. Το σημαντικότερο βέβαια από όλα είναι να μην υπάρξουν βανδαλισμοί που βγάζουν νοκ άουτ το σύστημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σία Αναγνωστοπούλου: «Σοβαρά κτιριακά προβλήματα στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας στο Παράρτημα Πάτρας»

    Η βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά για τα προβλήματα...

    Πάτρα: Συνεχίζονται τα Παραμυθομαγειρέματα από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

    Συνεχίζουν το δημιουργικό τους ταξίδι τα Παραμυθομαγειρέματα του Θεατρικού...

    Πάτρα: Με λαμπρότητα η εορτή της Υπαπαντής στην Ιερά Μητρόπολη- ΦΩΤΟ

    Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στην Πάτρα η μεγάλη Δεσποτική και...

    Αυστραλία: Γονείς σκότωσαν τα δύο παιδιά τους που βρίσκονταν στο φάσμα του αυτισμού και έβαλαν τέλος στη ζωή τους

    Μια τρομακτική τετραπλή δολοφονία-αυτοκτονία συγκλόνισε την Αυστραλία, αφού δύο γονείς και οι...