Ναυάγιο: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Πύλο

    Ημερομηνία:

    Ανετράπη ο πολιτικός σχεδιασμός των κομμάτων, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 79 άνθρωποι, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων.

    Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης ακύρωσαν τις σημερινές τους εμφανίσεις και προεκλογικές ομιλίες, ενώ στο «τραπέζι» έχει μπει – σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News, από τους συμμετέχοντες δημοσιογράφους και όχι από τα κόμματα – η ενδεχόμενη αναβολή του αυριανού debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, καθώς είναι βαρύ το κλίμα λόγω της τραγωδίας.

    Τριήμερο εθνικό πένθος;

    Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μάλιστα, η υπηρεσιακή κυβέρνηση της χώρας εξετάζει το ενδεχόμενο να κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος για το τραγικό ναυάγιο, στο οποίο εκτιμάται ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί ραγδαία.

    Να σημειωθεί, επίσης, πως είναι πιθανό τα κόμματα να αναβάλουν τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις και για το επόμενο διήμερο – τριήμερο.

    in.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονίζει η Μιλένα Ηλιοπούλου: «Η θεραπεία λειτουργεί, είμαι εξαντλημένη, αποφασισμένη και περήφανη»

    Η Μιλένα Ηλιοπούλου μίλησε δημόσια για τη δύσκολη μάχη που δίνει...

    Βιβή Τσιάμη: Προκαλεί… πανικό με το εντυπωσιακό θαλασσί μαγιό της – ΦΩΤΟ

    Η Βιβή Τσιάμη περνά το καλοκαίρι της στη Νάξο και φροντίζει...

    Εξι στα δέκα ευρώ πληρώνονται με κάρτες και e-banking

    Καλπάζουν οι ηλεκτρονικές πληρωμές στην Ελλάδα. Εκεί όπου κάποτε κυριαρχούσαν τα...