Δεν τα κατάφερε η Αθηνά Καραχάλιου – “Εφυγε” στο Ρίο

    Ημερομηνία:

    Βαρύ το πένθος στα Λεχαινά αλλά και την Αμαλιάδα, για την απώλεια της Αθηνάς Καραχάλιου, σε ηλικία μόλις 44 ετών.

    Η Αθηνά καταγόταν από την Αμαλιάδα και ήταν παντρεμένη με τον Μπάμπη Σοφιανό στα Λεχαινά, έχοντας δημιουργήσει μια εξαιρετική οικογένεια όπου απέκτησαν δύο γιούς.

    Εργαζόταν στο Ειδικό Σχολείο Λεχαινών, όπου και πριν από μερικές ημέρες ενώ εργαζόταν υπέστη ανεύρισμα εγκεφάλου.

    GLEARNET

    Η 44χρονη γυναίκα έδινε τη μάχη της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Πέμπτης.

    Όλοι ήλπιζαν πως ο οργανισμός της θα καταφέρει να αντέξει και θα βγει νικήτρια.

    Όμως η μοίρα έγραψε άλλα, και το χαμογελαστό κορίτσι, “έφυγε” από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της αλλά και τους συγγενείς και φίλους της, που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...