Αυτά είναι τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που έχουν πουληθεί ποτέ – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Αν διαθέτετε μία Ferrari 250 GTO του 1962, μία Duesenberg SSJ του 1935 και μία McLaren F1 του 1994 τότε τη συλλογή σας θα ζηλεύουν όλοι οι συλλέκτες, καθώς αυτά τα τρία σπάνια αυτοκίνητα έχουν πιάσει αστρονομικά ποσά σε δημοπρασίες. Αυτά τα αυτοκίνητα έχουν πωληθεί ακριβότερα απ’ όλα όταν βγήκαν στο “σφυρί”. Η Ferrari 250 GTO πωλήθηκε αντί 48,4 εκατ. δολάρια, η Duesenberg SSJ αντί 22 εκατ. δολαρίων και η McLaren F1 αντί 19,8 εκατομμυρίων. Πρόκειται για τρία πανάκριβα κι εξίσου σπάνια αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari ανήκε στο παρελθόν στο στέλεχος της Microsoft Γκρεγκ Γουίτεν. Αγόρασε το αυτοκίνητο το 2000 αντί μόλις 10 εκατ. δολαρίων. Η 250 GTO θεωρείται το άγιο δισκοπότηρο των κλασικών αυτοκινήτων. Η Duesenberg SSJ του 1935 ανήκε στον θρυλικό κινηματογραφικό αστέρα Γκάρι Κούπερ, Η εταιρεία δώρισε το αυτοκίνητο στον ηθοποιό για διαφήμιση. Μπορεί να φθάσει τα 225 χλμ./ώρα. Επίσης, η SSJ ανήκε στον διάσημο οδηγό αυτοκινήτων ταχύτητας Μπριγκς Κάνινγκχαμ, που αγόρασε το αυτοκίνητο το 1949 και αγωνίστηκε με αυτό στην έρημο Μοχάβε.

    Η McLaren F1 του 1994, που πωλήθηκε αντί 19,8 εκατ. δολαρίων, είναι μόλις ένα από τα δύο που υπάρχουν στον κόσμο. Μετατράπηκε ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Le Mans. Η F1 τοποθέτησε απεριόριστο κινητήρα με ιπποδύναμη 680 με ειδικό επιπλέον πακέτο υψηλής αντοχής. Οι μηχανικοί πρόσθεσαν ολοκαίνουργιο τιμόνι αγώνων, τροποποιημένο σύστημα εξάτμισης και τροχούς 18 ιντσών. Επιπλέον τοποθετήθηκαν μπροστινοί αεραγωγοί και μια μεγαλύτερη αεροτομή πίσω ώστε το αυτοκίνητο να γίνει πιο αεροδυναμικό.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Παρών» ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας για τον Οδοντωτό

    Την αντίθεσή του στην υποβάθμιση του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου εξέφρασε...

    Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κυκλοφοριακή εκπαίδευση παιδιών και εφήβων

     Η εκπαίδευση στην οδική ασφάλεια και την υπεύθυνη συμπεριφορά στο δρόμο...

    Γρ. Αλεξόπουλος: «Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι η δύναμη του τόπου μας κι όσο παλεύουν θα είμαστε δίπλα τους» (Φώτο)

    Στις κινητοποιήσεις των αγροτών και κτηνοτρόφων της Δυτικής Αχαΐας...

    Τραγωδία στη Ζάκυνθο: «Το πίτμπουλ τρόμαξε από πυροβολισμούς κυνηγών και κατασπάραξε τον Λίο», λέει η μητέρα του 2χρονου

    Συγκλονίζει η τραγωδία στη Ζάκυνθο όπου ένα πίτμπουλ, κατασπάραξε...