Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Βότση και Μαιζώνος κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00),  στο Κοινοτικό Γραφείο Σελιανιτίκων (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00), στο Κοινοτικό Γραφείο Αγίου Βασιλείου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, (πρώην ΤΕΙ κατά τις ώρες 08:30 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρέας Κατσανιώτης: Η Αχαΐα μπορεί να δείξει τον δρόμο για τον πρωτογενή τομέα της νέας εποχής

    Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας...

    Σημαντικές ζημιές στο παλάτι Γκολεστάν στην Τεχεράνη μετά τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ, φωτογραφίες και βίντεο

    Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα από το παλάτι Γκολεστάν στην Τεχεράνη την...

    Καταδικάστηκε πατέρας επειδή ο γιος του σκότωσε τέσσερις ανθρώπους σε σχολείο των ΗΠΑ

    O πατέρας ενός Αμερικανού εφήβου, που σκότωσε τέσσερις ανθρώπους...