Στέφανος Τσιτσιπάς – Γκρεγκουάρ Μπαρέρ 2-1: Δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα του Χάλε

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε με τη… φωτιά, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ [6-7(6), 6-4, 7-6(3)] επί του Γκρεγκουάρ Μπαρέρ στην πρεμιέρα του στο Halle Open.

    Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στη Στουτγκάρδη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No5 στην παγκόσμια κατάταξη) εμφανίστηκε ασταθής και στο πρώτο του παιχνίδι στο Χάλε και χρειάστηκε να κάνει ανατροπή κόντρα στον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ (Νο58 στον κόσμο) για να πάρει τη νίκη στο τάι μπρέικ και να προκριθεί στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

    Το παιχνίδι

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και επέτρεψε στον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ να μένει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του πρώτου σετ. Χάνοντας 6 μπρέικ πόιντς έναντι 0 του αντιπάλου του, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε να “παλεύει” στο τάι μπρέικ, όπου και ηττήθηκε με 8-6, για το 7-6 στα γκέιμ και το 1-0 στα σετ υπέρ του 29χρονου Γάλλου.

    Στο δεύτερο σετ μάλιστα, ο Τσιτσιπάς βρέθηκε πίσω και με μπρέικ απέναντι στο Νο58 του κόσμου, αλλά στη συνέχεια… ξύπνησε και με δύο δικά του μπρέικ κατάφερε να κάνει μία πρώτη ανατροπή και με 6-4 να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 1-1 σετ.

    Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο και τελευταίο σετ, όπου και οι δύο τενίστες είχαν την ευκαιρία για ένα μπρέικ, αλλά κανείς τους δεν κατάφερε να φθάσει σε αυτό. Ως εκ τούτου, ο αγώνας κρίθηκε σε δεύτερο τάι μπρέικ, με τον Τσιτσιπά όμως να επικρατεί αυτή τη φορά και με μάλιστα άνετα με 7-3, για να κλείσει με 7-6 το σετ, αλλά και το παιχνίδι, παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ας απαντήσει ο ΟΣΕ για τις γραμμές

    Σε σχέση με το «στράβωμα» των γραμμών του προαστιακού,...

    Στις προθέσεις του υπουργείου είναι να κλείσουν δύο ΕΠΑΛ στην Πάτρα

    Είναι γνωστό ότι στις προθέσεις του υπουργείου είναι να...

    Απάτη: Παρήγγειλε άρτους για μοναστήρι και… άδειασε τον λογαριασμό της φουρνάρισσας

    Eνώπιον του Ειρηνοδικείου Ρόδου με αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία εις βάρος...

    Τι συμβολίζει η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

    Τον «φρυγικό σκούφο» γνωστό ως «σκούφο της ελευθερίας», ένα...