Τέλος εποχής για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη – Αποσύρθηκε ο «Big Sofo»

    Ημερομηνία:

    Ένα από τα μεγαλύτερα “κεφάλαια” του ελληνικού μπάσκετ, που όμως δεν πραγματοποίησε την καριέρα που θα μπορούσε να κάνει, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ο… τρομερός, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, κρεμάει τη φανέλα του.

    Έβαλε τον επίλογο σε μια σπουδαία καριέρα. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Sport 5 του Ισραήλ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ανακοίνωσε την απόφαση του να… κρεμάει τη φανέλα του.

    “Με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο με τον κορονοϊό και το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στο πρωτάθλημα, αποφάσισα να σταματήσω, αποφάσισα να αποσυρθώ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο 35χρονος σέντερ, στο σημαντικότερο κομμάτι όσων δήλωσε στην ισραηλινή τηλεόραση.

    Ο Σχορτσανίτης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ιωνικό. Στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Ηρακλή, Καντού, Άρη, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Ερυθρού Αστέρα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και των Τρικάλων.

    Με την ομάδα του Ισραήλ κατέκτησε μάλιστα και την Euroleague (2014). Πάντως, η πιο… λαμπερή στιγμή της καριέρας του έγινε το 2006, με την παρουσία του στη δευτεραθλήτρια κόσμου, εθνική Ελλάδας και την απίστευτη του εμφάνιση κόντρα στις ΗΠΑ. Ακόμα, κατέκτησες το χάλκινο στο Eurobasket του 2009 με τη Γαλανόλευκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Την Τετάρτη η απονομή των Βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

    Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης θα πέσει με την...

    Κέρκυρα: Νεκρός σε τροχαίο 62χρονος γιατρός

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον δρόμο του Κοντοκαλίου...