Δημήτρης Παπάζογλου: «Στο σχολείο με φώναζαν μικρή Λουλού»

    Ημερομηνία:

    Ο Δημήτρης Παπάζογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός χορευτής μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

    «Στο σχολείο με φώναζαν “μικρή Λουλού”. Ως ενήλικας χτύπησα άνθρωπο επειδή με πείραξε. Δεν υπήρχαν παλιά σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Κακά τα ψέματα, πρέπει να ψάχνεσαι για να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Έχω κάνει πολλά one night stand.

    Στη σχέση με διαφορά ηλικίας, ο ένας δίνει τα νιάτα του και ο άλλος την εμπειρία του. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με πίστεψε και βεβαίως ήταν και μάνατζέρ μου, της χρωστάω πάρα πολλά. Η Αλίκη δεν ήταν καλή χορεύτρια, δεν είχε ρυθμό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπάζογλου.

    Κλείνοντας, ο Δημήτρης Παπάζογλου είπε: «Ο κόσμος ξέρει τον Τρύφωνα Σαμαρά περισσότερο ως τηλεπερσόνα παρά ως κομμωτή. Στον Τρύφωνα αρέσει να τινάζει το μαλλί και να δίνει απαντήσεις βεντέτας».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το συγκλονιστικό κείμενο που έγραψε ο Πάπας Φραγκίσκος μέσα από το Νοσοκομείο

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!! Του Πάπα Φραγκίσκου, το έγραψε κατά την διάρκεια της...

    ΠΑΤΡΑ: Καραμπόλα με 3 ΙΧ στην Ακτή Δυμαίων – ΦΩΤΟ

    Μία ακόμη καραμπόλα οχημάτων σημειώθηκε νωρίτερα, στην Ακτή Δυμαίων,...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Αρης Μουγκοπέτρος μιλά μέσα από το Νοσοκομείο για το ατύχημά του

    Ο Αρης Μουγκοπέτρος μιλά για ότι του συνέβη. Μέσα...

    Διαστημικά σκουπίδια: Τουλάχιστον τρεις παλιοί δορυφόροι και πύραυλοι πέφτουν κάθε μέρα στη Γη

    Κάθε μέρα που περνά, τουλάχιστον τρεις παλιοί δορυφόροι ή...