Η Πάτρα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα στην Πλαζ

    Ημερομηνία:

    Την Τετάρτη 21/06 και το Σάββατο 24/06 θα γίνουν μαθήματα γιόγκα, δωρεάν και ανοιχτά για όλους, με αφορμή τον εορτασμό της 9ης Παγκόσμιας Ημέρας Γιόγκα στο χώρο της Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας, με την υποστήριξη του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων από πιστοποιημένους δασκάλους της πόλης.

    Η Γιόγκα είναι μια αρχαία παράδοση 5000 ετών, από την Ινδία, που συνδυάζει σωματικές, νοητικές και πνευματικές αναζητήσεις, με στόχο την επίτευξη της αρμονίας του σώματος και του νου. Στις 11 Δεκεμβρίου του 2014, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανακήρυξε την 21η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα. Η Γιόγκα αντιπροσωπεύει την ενότητα του πνεύματος και του σώματος, καθώς και τη δράση, την εγκράτεια, την εκπλήρωση και την αρμονία μεταξύ ανθρώπου και φύσης. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση για την υγεία και την ευημερία. Δεν είναι απλώς σωματική άσκηση, αλλά συντελεί στο να ανακαλύψουμε την ενότητα με τον εαυτό μας, τον κόσμο και τη φύση.

    Η Γιόγκα έχει ενταχθεί ως Παγκόσμια Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά από την UNESCO, υπογραμμίζοντας την παγκόσμια σημασία της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...