Απίστευτο! Πόσο κοστίζουν τα νέα μοντέλα της κινεζικής HiPhi στην Ευρώπη;

    Ημερομηνία:

    Ο μύθος του «φτηνού» κινέζικού αυτοκινήτου έχει καταρριφθεί προ πολλού, αλλά στην περίπτωση της premium HiPhi, περνά σε άλλη διάσταση…

    Το λανσάρισμα της κινεζικής μάρκας ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ξεκινά στην Ευρώπη, με το X SUV και το Z grand tourer.

    Περισσότερο εκκωφαντικός από το λανσάρισμα, αυτό καθ’ αυτό, είναι ο… τιμοκατάλογος, αφού το κόστος κτήσης, στη γερμανική αγορά, για το X ξεκινά από 109.000 ευρώ, για το δε Ζ, από 105.000 ευρώ!

    Σε τιμές, δηλαδή, εφάμιλλες με τον premium γερμανικό ανταγωνισμό…

    Το X θα πωλείται στην Ευρώπη με μπαταρία 97 kWh που προσφέρει ισχυρή αυτονομία έως και 403 μίλια, υπολογιζόμενη στον κύκλο δοκιμών CLTC της Κίνας.

    Διαθέτει διάταξη διπλού κινητήρα με συνολική ισχύ 528 ίππων. Η HiPhi υποστηρίζει ότι μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100χλμ/ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα.

    Η HiPhi έχει δώσει έμφαση στο υψηλό επίπεδο της τεχνολογίας του X. Στο εσωτερικό, είναι εξοπλισμένο με σύστημα ήχου 17 ηχείων, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 19,9 ιντσών. Περιλαμβάνεται επίσης στάνταρ μια σειρά από οθόνες αφής 8,0 ιντσών γύρω από το αυτοκίνητο και καθίσματα “αεροπορικού τύπου”.

    Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, λέει η εταιρεία, είναι η συμπερίληψη του «πρώτου ρομποτικού βραχίονα στη βιομηχανία», που προσαρμόζει τη γωνία της οθόνης infotainment.

    Με το Z να ακολουθεί το X, το νέο HiPhi Y  (που αποκαλύφθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης 2023 )  αναμένεται να ανοίξει νέους δρόμους, για τη νεοσύστατη εταιρεία, στοχεύοντας σε χαμηλότερη τιμή και υψηλότερους όγκους πωλήσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Μπραντ Πιτ στην Πάτρα; Γυρίσματα της νέας ταινίας του, «The Riders», ενδέχεται να γίνουν και στην αχαϊκή πρωτεύουσα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84-%cf%80%ce%b9%cf%84-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd/

    Το βόλεμα ημετέρων σε φορέα της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82/

    Οπαδική βία στην Ηγουμενίτσα: 4 ανήλικοι και οι γονείς τους στη δικαιοσύνη

    Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρώτος πύραυλος, οι 500.000 νεκροί και ο νέος βίαιος κόσμος που γεννήθηκε

    Τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία έχουν αλλάξει ριζικά τον παγκόσμιο...