Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ: Νέα τετραετία αυτοδύναμης διακυβέρνησης, ξανά πρώτη πολιτική δύναμη και στην Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Δήλωση του προέδρου της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας, Αντώνη Κουνάβη:

    Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας, Αντώνης Κουνάβης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

    «Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των βουλευτών, των υποψηφίων βουλευτών, των στελεχών, των μελών και των εθελοντών της Νέας Δημοκρατίας, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά, από βάθους καρδιάς, τους στενούς μου συνεργάτες, τους εθελοντές και τους πολίτες που έδωσαν στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη μας μια νέα τετραετία αυτοδύναμης διακυβέρνησης της χώρας, αναδεικνύοντας την παράλληλα, ξανά, πρώτη πολιτική δύναμη και στην Αχαϊα.

    Ωστόσο, οι όποιοι πανηγυρισμοί και οι θριαμβολογίες θα πρέπει να σταματήσουν. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και της περισυλλογής, καθώς αυτή τη νέα μεγάλη νίκη θα πρέπει να την ερμηνεύσουμε ως την προτροπή των πολιτών να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα, χωρίς ίχνος έπαρσης και αλαζονείας.

    Πορευόμαστε, λοιπόν, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί, με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας, αλλά και με ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική, στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και των ρηξικέλευθων τομών που χρειάζεται η χώρα, ώστε να κερδίσει το μέλλον που της αξίζει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΦΩΚΙΩΝ ΖΑΪΜΗΣ: Οι φωτιές έσβησαν αλλά οι πληγές έμειναν

    Άρθρο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη,   Οι φωτιές της...

    Θρήνος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο 40χρονος Νίκος μετά από την φωτιά στο γήπεδο ΕΓΟΗ

    Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 40χρονος Νίκος που...

    «Αναστατώνει» στα 54 της τη Μύκονο όταν εμφανίζεται με μαγιό

    Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ έβαλε το μαγιό της...

    Κορμάρα Ελληνίδα ηθοποιός στα 51 της – Κι όμως έχει γιο 21 χρονών και σύντροφο 34!

    Θανατηφόρο κορμί διατηρεί στα 51 της η γνωστή ηθοποιός...