ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΑ: 35ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΔΙΝΕΙ 40 ΕΥΡΩ: Για να μυρίσει γυναικεία παπούτσια!   

    Ημερομηνία:

    ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ

     

     

    Άλλο πάλι και τούτο. Ένας 35χρονος Πατρινός με αλλεπάλληλες αγγελίες που αναρτά σε «ροζ» ιστοσελίδες αναζητά γυναίκα που θα του δώσει τα παπούτσια της για να τα μυρίσει επί μισή ώρα!

    Και για να βρει ανταπόκριση με σκοπό την ικανοποίηση του,  δίνει 40 ευρώ! Ναι, σωστά διαβάσατε. Προσφέρει ένα ολόκληρο μεροκάματο (και βάλε) για να κάνει το βίτσιο του.

    Σε μια από τις (πολλές) αγγελίες του, γράφει τα εξής: «Είσαι γυναίκα; Σου δίνω 40 ευρώ για να ασχοληθώ για μισή ώρα με τα παπούτσια σου κι αν έχεις και κάποιο καλτσάκι. Θέλω να μυρίζουν όσο γίνεται περισσότερο. Ή τα φέρνεις ή έρχομαι εγώ. Όπως θες. Τίποτα άλλο, μόνο για μισή ώρα. Μετά δικά σου πάλι. Είμαι 35 ετών».

    Φυσικά, πρόκειται για έναν κλασικό βιτσιόζο, που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσει το (για πολλούς) περίεργο φετίχ του.

     

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΧ

     

    Φετίχ ονομάζεται η σεξουαλική διέγερση που προκαλείται ως ανταπόκριση σε ένα αντικείμενο ή μέρος του σώματος που δεν είναι συνήθως σεξουαλικό, όπως είναι τα παπούτσια ή τα πόδια. Είναι μια κατάσταση πιο συχνή στους άνδρες.

    Πολλοί άνθρωποι με φετίχ πρέπει να έχουν το αντικείμενο της έλξης τους στο χέρι τους να το φαντασιώνονται όταν είναι μόνοι τους ή με τον/την σύντροφό τους προκειμένου να έχουν σεξουαλική διέγερση ή στύση ή για να πετύχουν οργασμό.

    Ένα άτομο με φετίχ θα μπορούσε να αυνανίζεται και παράλληλα να κρατάει, να μυρίζει ή να τρίβει το αντικείμενο που τού προκαλεί διέγερση. ΄Η μπορεί ακόμα να ζητήσει από την/τον σύντροφό του να το φορέσει ή να το χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του σεξ.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Όσο απέχει ο άνθρωπος από τον Θεό, τόσο απέχουν οι δυο ήρωες μεταξύ τους»

    Μετά την πρεμιέρα της νέας σειράς «Άγιος Έρωτας» στον...

    Έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων: Οι ημερομηνίες «κλειδιά» για τις πληρωμές – Τα ποσά και οι δικαιούχοι

    Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα το διάστημα 20...

    Αργεντινή: Αντιμέτωπο με τη φτώχεια το 52,9% του πληθυσμού

    Αυξάνεται αλματωδώς η φτώχεια στην Αργεντινή τα τελευταία δυοχρόνια, με τα επίσημα στοιχεία...

    Brain regain: Πώς επιστρέφουν τα χαμένα ταλέντα στην Ελλάδα

    Στα χρόνια της κρίσης, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες -για την...
    Best Shop