Aλβανική παρέλαση στη Νέα Υόρκη με χάρτη της Αλβανίας που περιλάμβανε Ήπειρο και Κέρκυρα, μέχρι την Πρέβεζα!

    Ημερομηνία:

    Η ΜΚΟ «Albanian Roots», που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει την αλβανοαμερικανική κοινότητα στις ΗΠΑ και είναι διοργανώτρια της αλβανικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε και φέτος (10 Ιουνίου 2023) στη Νέα Υόρκη, έβαλε ακόμα και αστυνομικούς (αλβανικής καταγωγής) να κρατούν και να παρελαύνουν ένα πανό που έδειχνε έναν χάρτη της Αλβανίας που περιλάμβανε Ήπειρο και Κέρκυρα, μέχρι την Πρέβεζα!

    Στην αδιανόητη αυτή πρόκληση των Αλβανών που δεν παραλείπουν να επιδεικνύουν τις αλυτρωτικές τους βλέψεις όπου σταθούν και όπου βρεθούν, συμμετείχε και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς!

    Την ίδια στιγμή, η παράνομη κράτηση του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη συνεχίζεται στα Τίρανα, όπως και οι συνεχείς προσπάθειες εκφοβισμού της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

    Αποδεικνύοντας έτσι τις ξεκάθαρες μεθοδεύσεις και σκοπιμότητες του Έντι Ράμα, ο οποίος θέλει να εξοντώσει τον ομογενή δήμαρχο και να κάμψει την μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πεζόδρομος Τριών Ναυάρχων… πάρκινγκ αυτοκινήτων

    Την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί σε πεζόδρομο της Πάτρας,...

    1.000 ευρώ σε εκατοντάδες φοιτητές – Ποιοι θα τα πάρουν

    Μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών θα λάβουν οι αριστεύσαντες...

    Γέμισε ασφυκτικά το “Πάνθεον” για την ταινία “Θυσία” – ΦΩΤΟ

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 31 Οκτωβρίου...

    Με τον Δήμαρχο Βόλου ο Ανδρέας Μαζαράκης

    Eγραψε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος: Εθιμοτυπική επίσκεψη, μετά την...