Πάτρα: Παραχώρηση ακινήτου στη «Φλόγα» με απόφαση Καρβέλη – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Κάλεσμα για να παραστεί στη Γενική Συνέλευση  των μελών της «Φλόγας» που έγινε το πρωί της Κυριακής στα κεντρικά γραφεία του οργάνου στην Αθήνα, αποδέχθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

    Στον χαιρετισμό του ο κ. Καρβέλης προσέθεσε ακόμη περισσότερα χαμόγελα αισιοδοξίας, αποδεικνύοντας εμπράκτως το συνεχές ενδιαφέρον του και τη στήριξη στα παιδιά και τους γονείς της Φλόγας. Όπως είπε, η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας, παραχωρεί χώρο για την εγκατάσταση των γραφείων της Φλόγας στο κέντρο της πόλης.

    Φλίγκος
    Πάτρα: Παραχώρηση ακινήτου στη «Φλόγα» με απόφαση Καρβέλη - ΦΩΤΟ

    Παράλληλα ο κ. Καρβέλης, ανακοίνωσε και μια δεύτερη πρωτοβουλία του, που αφορά τη διασύνδεση όλων των παραρτημάτων της Φλόγας στις περιοχές που ανήκουν στην 6η ΥΠΕ. Όλα τέθηκαν στη Γενική Συνέλευση και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν επίσημα. Τα μέλη της ΓΣ απηύθυναν θερμές ευχαριστίες στον κ. Καρβέλη, ο οποίος όπως είπαν, βρίσκεται πάντα δίπλα στον σύλλογο και τις ανάγκες του.

    Πάτρα: Παραχώρηση ακινήτου στη «Φλόγα» με απόφαση Καρβέλη - ΦΩΤΟ

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άρης Μουγκοπέτρος: «Πονάω, το μάτι μου είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, το γλιτώσαμε τελευταία στιγμή»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%ac%cf%89-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b5/

    Γιατί πρέπει πάντα να τρώμε καρπούζι με φέτα

    Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε αυτόν που...

    Αγίου Πνεύματος 2025: Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, μαγαζιά και τράπεζες

    Ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος 2025 είναι η Δευτέρα 9 Ιουνίου,...

    Λ. Μενδώνη: Αποδίδουμε ένα μνημείο υψηλής συμβολικής και ιστορικής αξίας, τοπόσημο στον αστικό ιστό των Πατρών

    Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, πραγματοποιήθηκε η απόδοση...