Τζήμερος εναντίον Κεφαλά για το… μισό βυζί έξω

    Ημερομηνία:

    Αίσθηση προκάλεσαν για ακόμη μια φορά οι αναρτήσεις που έκανε σήμερα ο Θάνος Τζήμερος στον λογαριασμό του στο twitter.
    Στο στόχαστρο του Θάνου Τζήμερου αυτή τη φορά μπήκε η Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της στυλιστικής της επιλογής στη σημερινή ορκωμοσία της νέας Βουλής.

    Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Μπλε” επέλεξε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προσήλθε στην ορκωμοσία φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια.

    «Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.

    «Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε; » συνέχισε απαντώντας σε ένα από τα σχόλια, καθώς η ανάρτησή του προκάλεσε για άλλη μια φορά αντιδράσεις.

    ICECAP

    «Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;» ανέφερε σε νέο tweet ο Θάνος Τζήμερος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελληνίδες: Οκτώ στις δέκα απατούν το σύντροφό τους

    Σοκάρουν τα ευρήματα μεγάλης έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σε...

    Ενοίκια στα ύψη: 700 ευρώ για 18 τ.μ. – Η Αθήνα γίνεται άπιαστο όνειρο για ενοικιαστές

    Η αγορά ακινήτων στην Αθήνα βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς...

    Ασπρόπυργος: Οδηγός κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

    Ι.Χ άρπαξε φωτιά στον Ασπρόπυργο, στην οδό Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα...

    Οι παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαΐας τήρησαν και φέτος το έθιμο

    Όπως και στην Πάτρα, έτσι και στη Δυτική Αχαΐα...