Καρχαρίες: Ανησυχία για τη συχνή εμφάνισή τους στις ελληνικές θάλασσες

    Ημερομηνία:

    Αρκετές συχνά σημειώνονται πλέον, εμφανίσεις από καρχαρίες στις ελληνικές θάλασσες.

    Καρχαρίες έχουν αρχίσει να κάνουν αρκετές εμφανίσεις τελευταία στις ελληνικές θάλασσες. Οι ειδικοί λένε, βέβαια, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού, καθώς στη Μεσόγειο και τα ελληνικά νερά πάντα υπήρχαν διάφορα είδη καρχαριών. Μάλιστα μιλάνε για 35 ήδη καρχαριών και εξηγούν ότι οι εμφανίσεις τους είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια.

    Τονίζουν όμως, ότι οι περισσότεροι από τους καρχαρίες αυτούς είναι μικρού μεγέθους και ελάχιστοι είναι επικίνδυνοι και μπορούν να επιτεθούν σε ανθρώπους.

    Ο καθηγητής Ιχθυολογίας του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, Θανάσης Τσίκληρας ξεκαθάρισε μιλώντας σήμερα (4.7.2023) στον ΑΝΤ1 ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε, διότι ελάχιστοι από τους καρχαρίες αυτούς επιτίθενται σε ανθρώπους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η συγκέντρωση για την Παλαιστίνη

    Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό διοργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας...

    ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Δεν τα κατάφερε ο Δημήτρης Δάνδολας – ΦΩΤΟ

    Πάλεψε με την ασθένειά του, νοσηλευόταν αλλά δεν τα...

    ΕΦΟΡΙΑ: Μπαράζ ελέγχων τον Σεπτέμβρη για όσους χρωστούν

    Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για χιλιάδες φορολογικές υποθέσεις...

    ΠΑΤΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ! Κακοποίηση παιδιών και σε βίντεο;

    Σάλος σε ειδικό νηπιαγωγείο της Πάτρας μετά την μήνυση...