Κατάκολο: Ομπρέλα προστασίας για το λιμάνι – Ενστάσεις από το Δήμο Πύργου για επισφαλείς συνθήκες

    Ημερομηνία:

    «Είναι άδικο κάποιοι να δημιουργούν εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Με αυτή τη φράση, ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, αντικρούει τις καταγγελίες περί επισφαλών συνθηκών στο λιμάνι του Κατακόλου. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το επίπεδο ασφαλείας ικανοποιητικό, παρά τα μικροπροβλήματα που συναντώνται στο σύνολο των λιμένων. «Είμαστε λιμάνι αναπτυσσόμενο. Η συντριπτική πλειοψηφία των λιμανιών κρουαζιέρας διαθέτει πολύ χαμηλότερου επιπέδου υπηρεσίες», τόνισε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Αντωνακόπουλος.

    Παραδέχθηκε ότι πολλές φορές επαγγελματικές τάξεις που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι εκτρέπονται. «Προσπαθήσαμε να μην συνωστίζονται μπροστά στη σκάλα εξόδου προς τη χερσαία ζώνη όλοι οι επαγγελματίες. Δώσαμε προτεραιότητα στο ΤΑΧΙ και στα αυτοκίνητα της κρουαζιέρας. Η κατάσταση είναι κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν» υπογραμμίζει.

    Η τήρηση της νομιμότητας στη χερσαία ζώνη του λιμανιού- όπως είπε στην «Π»- εμπίπτει στο λιμεναρχείο. «Από την έξοδο της χερσαίας ζώνης εποπτεύουν Αστυνομία, Τροχαία, κ.ά.» συμπλήρωσε, προσθέτοντας ότι το Λιμενικό Ταμείο διαθέτει υπεύθυνο ασφαλείας, φύλαξη και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μαρία Ολυμπία Ντε Γκρες βάφτισε τον γιο του Ρόμπερτ Μαξιμιλιανού και της Άννας Γκετί

    Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της...

    iPhone 17: Αλλαγές σε κάμερες, υλικά και τιμές – Τι φέρνει η νέα σειρά προϊόντων της Apple

    Η Apple, όπως συνηθίζει κάθε φθινόπωρο, αναμένεται να παρουσιάσει τα...

    ΠΑΤΡΑ: Εκατοντάδες υπέρ της Παλαιστίνης με μπροστάρη τον Δήμαρχο Κ. Πελετίδη – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Κινητοποίηση υπέρ της Παλαιστίνης στην Πάτρα με συμμετοχή εκατοντάδω...