Σπύρος Μπιμπίλας: Πολύ χαίρομαι για τους γάμους των ομοφύλων στην Ελλάδα – Ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον

    Ημερομηνία:

    Την χαρά του για την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα από τη συνέντευξή του στο Bloomberg για την θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών και στην Ελλάδα εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε και άγνωστες λεπτομέρειες για το πουκάμισο που φόρεσε στην ορκωμοσία της Βουλής ως βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

    Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερινα o Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι «αδιαφορώ πλήρως για την κριτική για το πουκάμισο. Θα συνεχίσω να είμαι ο Σπύρος».

    Όπως εξομολογήθηκε το εν λόγω πουκάμισο με τους παπαγάλους «μου το έχει χαρίσει ένας αγαπημένος άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή, ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο γνωστός “Μπαρ-μπαρ”».

    «Δεν το είχα βάλει ποτέ και θεώρησα ότι ήταν συμβολικό για τον άνθρωπο που με αγαπούσε» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

    Ερωτηθείς, δε, για την εξαγγελία Μητσοτάκη για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε «πολύ χαίρομαι γι, αυτό. Εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα, εύχομαι όλοι οι άνθρωποι επι γης να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα και να είναι ίσοι».

    Ο ίδιος, είπε, μάλιστα, ότι «θα έκανα γάμο μόνο για τα κληρονομικά δικαιώματα, γιατί δεν πιστεύω ότι το γάμος δεσμεύει τον άνθρωπο να μένει με κάποιον άλλο άνθρωπο γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε μία σχέση, σύμφωνα με τους αστρολόγους

    Σε θέματα αγάπης, όλα είναι θέμα χρόνου και σωστού συγχρονισμού....

    Σταθερά πρώτος ο ΠΑΟΚ στο +1 από Ολυμπιακό – Έχασε έδαφος η ΑΕΚ, επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟ του Μπενίτεθ

    Μετά από συνεχόμενες αγωνιστικές όπου η κορυφή άλλαζε χέρια,...

    Ξαδέρφια είναι ο δράστης και το θύμα της δολοφονίας – Τον σκότωσε με 3 σφαίρες την ώρα που χόρευε

    Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά για τον εντοπισμό...