Άλλοι δύο πνιγμοί σε Αρκαδία και Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Δύο πνιγμοί λουόμενων σημειώθηκαν χθες, ο ένας σε παραλία της Αρκαδίας και ο άλλος σε παραλία της Αχαΐας.

    Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί, απ’ την θαλάσσια περιοχή της γνωστής παραλίας «Πλάκας Λεωνιδίου» στην Αρκαδία, ένας 69χρονος.

    Στον άνθρωπο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνης (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου Κυνουρίας (Αρκαδία).

    Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Δ Λιμενικό Τμήμα του Λεωνιδίου (Λιμεναρχείο Ναυπλίου).

    Η σορός του άτυχου 69χρονου, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας, για τη διενέργεια της νεκροψίας και νεκροτομής.

    Λίγο μετά τις 12.30, συναγερμός σήμανε στην παραλία Λαμπιρίου, όταν εντοπίστηκε γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της, να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό.

    Αμέσως άλλοι λουόμενοι την έβγαλαν στη στεριά και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Η 72χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ξύλο με δύο αδελφές και ξεμάλλιασμα! Δώστης κι άλλες… παρότρυνε ο άνδρας της μίας!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%ac%cf%87%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%86%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%be%ce%b5%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9/

    Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τις διακοπές στην Πάρο με την οικογένειά της

    Νέες φωτογραφίες από την απόδραση που έχει κάνει με...

    Ozzy Osbourne: Ένας heavy metal millionaire – Η περιουσία που άφησε πίσω του ο «Πρίγκιπας του Σκότους»

    Ο Ozzy Osbourne, το είδωλο της heavy metal σκηνής και...