Παπαπέτρου για Σλούκα: «Δεν το περίμενε κανένας να πάει στον Παναθηναϊκό, είναι μια επαγγελματική απόφαση»

    Ημερομηνία:

    Μπορεί από το 2022 ο Ιωάννης Παπαπέτρου να παίζει στην Παρτιζάν αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
    Ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας το 2018 έφυγε από τον Ολυμπιακό για να παίξει στον Παναθηναϊκό κάτι που έκανε το 2023 ο Κώστας Σλούκας. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρέθηκε στο Aegean Ball Festival της Σύρου και μίλησε στην Cosmote TV για την απόφαση του Κώστα Σλούκα: «Όχι δεν το περίμενε κανένας.

    Είναι μια επαγγελματική απόφαση. Εγώ μπορώ να τον καταλάβω καλύτερα. Ο Σλούκας είναι αθληταράς, είναι ένα παιδί που έχει αποδείξει ποιος είναι και τι είναι στο άθλημα. Έχει προσφέρει και έχει πολλά ακόμα να προσφέρει. Δική του απόφαση και της οικογένειας του. Εγώ θα του ευχηθώ να είναι υγιής και να πάνε όλα καλα».

    Για το δικό του μέλλον είπε: «Πολλά λέγονται και γράφονται δεν είναι όλα αλήθεια. Απολαμβάνω τις διακοπές μου. Δεν το έχω αναλύσει, δεν το έχω σκεφτεί, δεν έχω πάρει απόφαση».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Ερωτευμένοι στο Φισκάρδο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πριν από περίπου 15 ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύτηκαν...

    Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου ( 4) προβλέπει ή Γενική...

    Με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε, περιγράφει η 21χρονη για τον οδηγό ταξί

    Τα όσα έζησε όταν οδηγός ταξί της επιτέθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει έξτρα χρέωση,...

    Δόθηκε λύση στο θέμα της σύνδεσης των «Καραχαλέικων» με τον νέο αυτοκινητόδρομο

    Δόθηκε λύση στο θέμα που είχε δημιουργηθεί για τα...