ΠΑΤΡΑ: Αγρια νύχτα κοντά στα συγκροτήματα “Χελά”! Ραντεβού για ξύλο…. δεκάδων ατόμων! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η δράση των συμμοριών στην Πάτρα έχει επισημανθεί πολλές φορές και η τοπική ΕΛ.ΑΣ. σε ισάριθμες κλήσεις πολιτών ανταποκρίνεται με κάθε δυνατό μέσο. Αυτό όμως που συνέβη τη νύχτα της Κυριακής 9 Ιουλίου κοντά στα συγκροτήματα «Χελά» προκάλεσε έντονη ανησυχία στους περιοίκους οι οποίοι κατατρόμαξαν και κάλεσαν την Αμεση Δράση. Στην φωτογραφία – ντοκουμέντο  φαίνονται τα περιπολικά και τα δίκυκλα της Αστυνομίας που έσπευσαν στην παιδική χαρά – πλατεία, κοντά στο οικιστικό συγκρότημα.

    Όπως μας δήλωσαν οι κάτοικοι εβδομήντα περίπου νεαροί, κάποιοι ανήλικοι, άλλοι μεγαλύτερης ηλικίας, ήσαν αποφασισμένοι… για όλα. Κρατούσαν καδρόνια, κάποιοι άλλοι τάβλες με πρόκες, προφανώς υπήρξε κάποιο «ραντεβού» στο σημείο, πιθανόν για «προγραμματισμένη σύγκρουση» μεταξύ μελών συμμοριών. «Μας το είπαν πως άλλοι ήταν από την Εγλυκάδα και άλλοι από την Αγυιά. Τι ήθελαν εδώ,. Τους είδαμε μαζεμένους και φοβήθηκε το μάτι μας» μας είπε περίοικος.

    Η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στο σημείο σε πολύ λίγα λεπτά. Οι νεαροί είχαν περιοριστεί σε  απειλές χωρίς να υπάρξει ξυλοδαρμός. Στο άκουσμα της πρώτης σειρήνας περιπολικού άρχισαν να διαλύονται. Τέτοιες συγκρούσεις κρατάνε λίγα λεπτά, όμως αυτή τη φορά… δεν άνοιξε μύτη! «Ηταν πολύ μεγάλη και άμεση η κινητοποίηση της Αστυνομιας. Περιπολικά και άνδρες της ΔΙΑΣ έφθασαν σε λίγα λεπτά» κατέληξε. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν είχαν δοθεί τέτοια «ραντεβού» στο πάρκινγκ του πρώην «Καρφούρ», το Δασύλλιο αλλά και το πάρκο του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου. Στο περιστατικό της Κυριακής η ΕΛ.ΑΣ. δεν προχώρησε σε συλλήψεις ή προσαγωγές. Και παρακολουθεί το θέμα όντας σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πτώση 36% στα αποθέματα νερού στην Αττική μέσα σε δύο χρόνια – «Καταναλώστε με μέτρο», λέει ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ

    Με άρθρο του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος...

    Κόσμος έσπευσε να πάρει τα λουλούδια της νυφικής διακόσμησης μετά τον γάμο Γλύξμπουργκ – Κουμάρ

    Στη Μητρόπολη Αθηνών παντρεύτηκαν χθες η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο...

    Μαστογραφία: 416.000 γυναίκες έκαναν δωρεάν, σε 26.000 βρέθηκαν ευρήματα

    Ο Οκτώβριος είναι παγκοσμίως ο μήνας που είναι αφιερωμένος...

    Κίνα: Βάζει τέλος στη βίζα για τους Έλληνες πολίτες

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πολίτες από την Ελλάδα, τη...
    Best Shop