Έρχονται βαρύτατα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα – Κυκλοφορούν πάνω από 500.000

    Ημερομηνία:

    Πρόστιμα και μάλιστα βαρύτατα περιμένουν όσους έχουν ανασφάλιστα αυτοκίνητα σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη

    Συγκεκριμένα την ανάγκη βελτίωσης των ρυθμίσεων οφειλών και την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ανασφάλιστα οχήματα, έθεσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στην συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος γνωστοποίησε, σχετικά με τα ανασφάλιστα οχήματα, ότι «η κυβέρνηση μελετά βαρύτατα πρόστιμα για τους παραβάτες».

    πως αναφέρει ανακοίνωση, ο κ. Χατζηθεοδοσίου σημείωσε ότι αίτημα των ανθρώπων της αγοράς είναι η εφαρμογή μίας και μόνο ρύθμισης, αλλά για το σύνολο των οφειλών, καθώς μέχρι τώρα είναι πολύ μικρός ο αριθμός των οφειλετών που έχουν υπαχθεί στις ρυθμίσεις των 36, 72 ή 120 δόσεων εξαιτίας των προϋποθέσεων που υπάρχουν. «Είναι αναγκαία μία συνολική ρύθμιση για να σωθούν όσοι μπορούν», είπε χαρακτηριστικά.

    Τα ανασφάλιστα οχήματα και η πλήρης εφαρμογή του νόμου που υπάρχει εδώ και 10 χρόνια ήταν το δεύτερο αίτημα του επιμελητηρίου.

    Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι θα θέσει τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την επίλυση του προβλήματος, ενώ τόνισε ότι μελετά βαρύτατα πρόστιμα για τους παραβάτες.

    Ο κ. Χατζηθεοδοσίου έθεσε στο τραπέζι του διαλόγου, επίσης, θέματα που αφορούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές καθώς και τους λογιστές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα Δημοκρατία: Νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Δημήτρης Καιρίδης

    Ο Δημήτρης Καιρίδης αναλαμβάνει νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με...

    ΑΝΤ1: Αυτές είναι οι εκπλήξεις της επόμενης σεζόν

    Με πρόσωπα και εκπομπές που αποτελούν σταθερές αξίες αλλά...

    Τουρκία: Στις 11 Σεπτεμβρίου η δίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου – Κλιμακώνονται οι διώξεις κατά στελεχών του CHP

    Η δίκη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος...

    Ποινή φυλάκισης και πρόστιμο σε καρδιοχειρουργό που συνελήφθη για φακελάκι

    Ένοχος για δωροληψία άπαξ και κατ’ επάγγελμα κρίθηκε από το Τριμελές...