Από εισρόφηση πέθανε η 16χρονη, δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

    Ημερομηνία:

    Από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου προήλθε ο θάνατος της 16χρονης κοπέλας από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική, τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από γεύμα με φίλους της σε κατάστημα εστίασης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το παραπάνω επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστή εξέταση που διενεργήθηκε στην σορό της άτυχης κοπέλας, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν περισσότερο «φως» σχετικά με τις συνθήκες θανάτου.

    Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης Δήμητρας, η 16χρονη είχε δυσανεξία στην λακτόζη και αλλεργία στα γαλακτοκομικά, ενώ εκτιμούν ότι υπέστη αλλεργικό σοκ λίγη ώρα μετά που έφαγε χοτ ντόγκ σε κατάστημα εστίασης στη Χαλκιδική.

    iatrodikastiki
    Φλίγκος

    Τι λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

    Στο μεταξύ, μιλώντας στο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που τα ξημερώματα της Τετάρτης επισκέφτηκε η 16χρονη με την παρέα της για να φάνε, τονίζει στο protothema.gr ότι η άτυχη κοπέλα ουδέποτε ανέφερε όταν παρήγγειλε ότι είχε αλλεργία σε συγκεκριμένα προϊόντα και δε κατέληξε έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί.

    «Είναι ψέμα αυτό που διαδίδεται ότι το παιδί κατέληξε στο μαγαζί μας. Εμείς μάθαμε ότι μετά από εμάς το κορίτσι πήγε για ένα ποτό και τελικά κατέληξε στα 2 χιλιόμετρα απο εμάς, μπροστά από ένα εστιατόριο και μετά από κάποια ώρα. Στη σερβιτόρα που της πήρε την παραγγελία δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση για το φαγητό, σύμφωνα με την υπάλληλο μου. Αν μας είχε ενημερώσει για κάποια αλλεργία θα ψάχναμε όλες τις ετικέτες από τα προϊόντα», τονίζει.

    Προσθέτει, δε,ότι το κορίτσι παρήγγειλε και έφαγε ένα χοτ ντόγκ χωρίς μουστάρδα, ενώ ουδέποτε ενημέρωσε για κάποια αλλεργία.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...