Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πέθανε από απόφραξη του λεπτού εντέρου

    Ημερομηνία:

    Μια επέμβαση για να χάσει κιλά ίσως ήταν μοιραία για τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί η αποκάλυψη για την αιτία θανάτου της.

    Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ, πέθανε τον Ιανουάριο από απόφραξη του λεπτού εντέρου που προκλήθηκε από χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους ενώ βρέθηκαν και οπιοειδή στο αίμα της.

    Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, η Πρίσλεϊ πέθανε από απόφραξη του λεπτού εντέρου ως «συνέπεια προηγούμενης ασθένειας ή τραυματισμού».

    Η έκθεση επιβεβαιώνει ότι η Πρίσλεϊ είχε κάνει μια αισθητική επέμβαση λίγους μήνες πριν από το θάνατό της και της είχαν συνταγογραφηθεί οπιοειδή, ενώ είχε «ιστορικό κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών».

    Σύμφωνα με την Daily Mail δύο ημέρες πριν τον αιφνίδιο θάνατό της, είχε δώσει το «παρών» μαζί με τη μητέρα της, Πρισίλα, στην 80ή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών με την εμφάνισή της να προκαλεί ανησυχία.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετείχε στη NAFSA Annual Conference & Expo 2025

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών, πιστό στις αρχές της εξωστρέφειας και της...

    Κολομβία: Δολοφονική επίθεση σε υποψήφιο πρόεδρο – Τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι, συνελήφθη 15χρονος

    Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε το Σάββατο ο υποψήφιος για την...

    Ιδού το νέο Nissan Leaf – Πότε θα έρθει στην Ελλάδα;

    Όπως έχει ανακοινωθεί, η εκδήλωση για την επίσημη αποκάλυψη...

    ΠΑΤΡΑ: «Ασφυκτικός ο θάνατός τους» λέει παιδονευρολόγος για τα τέσσερα νεκρά βρέφη, τα πορίσματα των ειδικών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%86%cf%85%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bb%ce%ad%ce%b5/