Αυτός είναι ο 50χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου

    Ημερομηνία:

    Ο 50χρονος Μπαϊράμι Σπετίμ, από την Αλβανία, είναι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης το μεσημέρι της Πέμπτης σε βεζινάδικό στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στα μάτια περαστικών.

    Τον άνδρα πυροβόλησε 45χρονος ομοεθνής του ο οποίος παραδόθηκε την Παρασκευή, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι δεν είχε κίνητρο να διαπράξει ανθρωποκτονία.

    thessaloniki-nekros-1a
    Το θύμα της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, Bajrami Shpetim

     

    ICECAP

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος υποστηρίζει πως ήταν φίλος με το θύμα και πως είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ τους. Ο λόγος του καβγά φέρεται να ήταν οικονομικές διάφορες που είχαν θύμα και δράστης. Σε βάρος του 45χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή το Σάββατο.

    Το θύμα και ο 45χρονος, που είναι σεσημασμένος με ποινικό παρελθόν, ήταν γνωστοί μεταξύ τους και κάθονταν μαζί λίγο νωρίτερα. Ένας καβγάς οδήγησε μάλιστα στο αιματηρό περιστατικό και στην επίθεση με πυροβολσμούς.

    «Δεχόμουν σοβαρές απειλές για τη ζωή μου από το θύμα το τελευταίο διάστημα. Προηγήθηκαν δύο βίαια περιστατικά εις βάρος μου από το θύμα και έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων δέχθηκα και πάλι επίθεση από το θύμα», ανέφερε.

    Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 12.35 της Πέμπτης έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Σόλωνος 51.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Oi 7+1 κινήσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να ανακουφίσει την μεσαία τάξη

    Μπορεί σήμερα όλοι να χαίρονται την μέρα με την...

    Αυτό είναι το «ιπτάμενο μάτι» της Πολεμικής Αεροπορίας

    Πρόκειται για ένα ιπτάμενο ραντάρ, ένα κρίσιμο «εργαλείο» για...

    ΠΑΤΡΑ: Γκαζάκια σε σχολείο την Ανάσταση – Πυροδότησαν γκαζάκια και στην Αγιαλεξιώτισσα – ΦΩΤΟ

    Έτρεχαν και δεν έφταναν οι Αρχές Ασφαλείας και η...

    Κεφαλονιά – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Παπάς πέταξε δυναμιτάκι την ώρα της Ανάστασης! Το άναψε με τη λαμπάδα που κρατούσε

    Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης σε...