Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Γεράσιμος επέστρεψε από τη Γερμανία στη ΜΕΘ της Λάρισας

    Ημερομηνία:

    Ο Γεράσιμος – Ιάσωνας που έχει κερδίσει την αγάπη και τη συμπαράσταση του πανελληνίου, ο πολυτραυματίας επιζώντας από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, είναι αντιμέτωπος με έναν νέο «Γολγοθά».

    Ο 21χρονος φοιτητής από τον Βόλο, μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού, βρισκόταν στο Ανόβερο της Γερμανίας για αποθεραπεία, μετά από 100 και πλέον μέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

    Όμως, εκεί μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και οι γιατροί έκριναν ότι, πρέπει να επιστρέψει στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου προτού συνεχίσει την αποθεραπεία του στη Γερμανία.

    Έτσι, ο νεαρός επέστρεψε στη ΜΕΘ της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνωμένος, για να καταπολεμήσει το μύκητα που του «επιτέθηκε» και να επιστρέψει στο Ανόβερο, για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Ευρώπη τα 10 δημοφιλέστερα σιντριβάνια του κόσμου: Ένα ελληνικό στην 26η θέση

    Από τη Ρώμη και το Βερολίνο μέχρι το Περού...

    Μετά από έξι χρόνια σχέσης έμαθε ότι το αγόρι της είναι αδερφός της

    Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η...

    Οι οδοντίατροι ξέρουν αν έκανες πρόσφατα στοματικό σeξ

    Ένα βίντεο στο TikTok από έναν οδοντίατρο έγινε viral....

    Πορνογραφία: Πως επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά των γυναικών

    Έμμεση και πιο περίπλοκη φαίνεται να είναι η σχέση...