Παρουσιάστηκε ο Γκουντογκάν – Οι δηλώσεις του Λαπόρτα

    Ημερομηνία:

    Εποχή Γκουντογκάν στην Μπαρτσελόνα. Ο Γερμανός με καταγωγή από την Τουρκία έχει ανακοινωθεί περίπου έναν μήνα, όμως σήμερα έγινε η παρουσίαση του από την καινούρια του ομάδα και τον πρόεδρο της, Ζοάν Λαπόρτα στο προπονητικό κέντρο των «μπλαουγκράνα», «Τίτο Βιλανόβα».

    Σε αυτήν, μίλησε και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος «έπλεξε» εγκώμιο του καινούριου παίκτη της ομάδας, λέγοντας πως προτίμησε τα λιγότερα χρήματα της Μπαρτσελόνα παρά τα περισσότερα ώστε να ανανεώσει με την Μάντσεστερ Σίτι. Πιο χαρακτηριστικά είπε:

    Φλίγκος
    GLEARNET

    «Είναι τιμή για εμάς που αποφάσισες να παίξεις στον σύλλογο μας. Είσαι ένας έμπειρος παίκτης, με μεγάλη επιτυχία στην προηγούμενη σου ομάδα και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσεις έτσι και εδώ. Είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που ήρθατε στην Μπαρτσελόνα. Το να παίζεις στην ομάδας μας είναι ένα είδους όνειρο, είμαστε μια παγκόσμια αναφορά».

    «Οι νίκες είναι πολύ σημαντικές εδώ, αλλά το πιο σημαντικό είναι είσαι ο καλύτερος με αναγνωρισμένο στυλ ποδοσφαίρου. Το ξέρεις καλά Έρχεσαι από τη Μάντσεστερ Σίτι όπου δουλεύουν άνθρωποι που ήταν εδώ. Υπερασπιζόμαστε αυτό το στυλ ποδοσφαίρου, αλλά θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και οι πρώτοι».

    Τέλος, ο Λαπόρτα αναφέρθηκε στην απόφαση του Γκουντογκάν να μην προτιμήσει περισσότερα λεφτά, αλλά την Μπαρτσελόνα. «Κάναμε μια καλή οικονομική πρόταση, αλλά όχι την καλύτερη. Προτίμησε το κύρος και την ιστορία της Μπαρτσελόνα πριν από άλλες προτάσεις».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Economist: «Η δημοκρατία στην Τουρκία κρέμεται από μια κλωστή»

    Η Τουρκία βρίσκεται «στο χείλος ενός μεγάλου κινδύνου. Οδεύουμε σε...

    Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Χορηγία 4.000€ σε πρωτοετείς φοιτητές με χαμηλό εισόδημα

    Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προσφέρει χρηματική ενίσχυση 4.000€ σε 20 πρωτοετείς φοιτητές για...

    Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Iσχυρά κίνητρα και φορολογικά «μπόνους» για όσες επιχειρήσεις μπουν νωρίτερα στο νέο σύστημα

    Από τις 2/2/2026 ξεκινά η υποχρεωτική χρήση ηλεκτρονικής τιμολόγησης για συναλλαγές...

    10+1 ταινίες που περιμένουμε πριν από το τέλος του 2025 (trailers)

    Στο κείμενο που ακολουθεί «ΤΑ ΝΕΑ» επέλεξαν 10+1 ταινίες...