Βουλή: Οι 6 επικρατέστεροι για τη θέση του εισαγγελέα Αρείου Πάγου

    Ημερομηνία:

    Τη λίστα με τους υποψηφίους για τη θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους αναμένεται να στείλει στο υπουργικό συμβούλιο η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έξι πρόσωπα που προκρίθηκαν απο τη Διάσκεψη είναι η αντεισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη που πήρε τις περισσότερες ψήφους συγκεντρώνοντας την στήριξη των 4/5 των μελών και ακολούθησαν οι Βιργινία Σακελλαροπούλου, Μαριάννα Ψαρουδάκη, Σπυρίδων Πανταζόπουλος, Λάμπρος Σοφουλάκης και Αριστέα Θεοδόση. Συνολικά προσκλήθηκαν 38 υποψήφιοι αλλά παρέστησαν οι 28.

    Στην αντίστοιχη διαδικασία ακρόασης των υποψηφίων για την θέση του προέδρου του Αρείου Πάγου που πραγματοποιήθηκε χθες τις περισσότερες ψήφους έλαβαν: ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Πιπιλίγκας και ακολούθησαν οι: Μαρία Κλάπα – Χριστοδουλέα και Μαρία Λεπενιώτη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Τραμπ έδειξε με περηφάνια στους Ευρωπαίους ηγέτες τη συλλογή του με… καπέλα MAGA

    Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στη Σύνοδο Κορυφής στον Λευκό...

    Στο στόχαστρο το TikTok και Instagram: Κατηγορίες για προώθηση περιεχομένου αυτοκαταστροφής σε εφήβους

    Μια νέα αποκαλυπτική μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Ίδρυμα Molly...

    Ο Πούτιν θέτει τον παράγοντα Κίνα στις εγγυήσεις – «Όχι» στην αποστολή στρατού στην Ουκρανία λέει ο Τραμπ

    Σύμφωνα με τo Axios ο  Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο,...

    Γάζα: Το σχέδιο εκεχειρίας που αποδέχτηκε η Χαμάς, οδηγεί σε μόνιμη κατάπαυση πυρός, λέει το Κατάρ

    Η πρόταση των Αράβων μεσολαβητών που αποδέχθηκε χθες η...