Βύρωνας: Πιτ μπουλ κατασπάραξαν την 60χρονη – Την βρήκε με δαγκωματιές στο πρόσωπο ο γιος της

    Ημερομηνία:

    Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας άνδρας στον Βύρωνα όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του και εντόπισε τη μητέρα του να κείτεται στο έδαφος αναίσθητη και να φέρει πολλαπλές δαγκωματιές στο πρόσωπο.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα στις 2:20 τα ξημερώματα, ενώ πίσω από την επίθεση φέρεται να βρίσκονται τα δύο σκυλιά της οικογένειας, ράτσας πιτ μπουλ.

    Όπως είναι λογικό ο άνδρας σοκαρίστηκε από το θέαμα και κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος με τραύματα που παρέπεμπαν ξεκάθαρα σε δαγκωματιές. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως στο διαμέρισμα κατοικούσε ο άνδρας μαζί με τη μητέρα του και τα δύο σκυλιά.

    «Αυτό που αναμένεται να φανεί τώρα από την έρευνα που θα κάνει ο ιατροδικαστής είναι αν η γυναίκα πέθανε από την επίθεση που δέχθηκε από τους σκύλους ή αν πρώτα έχασε για κάποιον άλλο λόγο τις αισθήσεις της και εν συνεχεία δέχθηκε την επίθεση» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τομ Κρουζ: Η σπάνια αναφορά στη Νικόλ Κίντμαν 24 χρόνια μετά το διαζύγιό τους

    Μπορεί να έχουν περάσει εικοσιτέσσερα χρόνια  από τον χωρισμό...

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Ρώμη αύριο για τη συνάντηση με την Μελόνι

    Στην Ιταλία θα ταξιδέψει την Δευτέρα 12 Μαΐου ο Κυριάκος...

    “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Οι σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες έκρυβαν ναρκωτικά (εικόνες)

    Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβαν το πρωί...

    Σε παραλία της Αχαΐας βρέθηκε και δεύτερη νεκρή χελώνα καρέτα καρέτα

    Ανησυχούν φιλόζωους, αλλά και λουόμενους το γεγονός ότι μέσα...