Άδωνις Γεωργιάδης: Απαγορεύεται κάθε εξωτερική εργασία και delivery σήμερα 12:00 με 17:00 – Τα πρόστιμα θα είναι υψηλά

    Ημερομηνία:

    Την εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας με την οποία απαγορεύεται σήμερα, Τετάρτη, κάθε εξωτερική εργασία «και ειδικά για τις υπηρεσίες delivery» από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα στις περιοχές που το φαινόμενο του καύσωνα θα είναι έντονο υπενθύμισε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ειδικά για τις υπηρεσίες delivery ο υπουργός Εργασίας τονίζει ότι «κατά τις ώρες αυτές ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι σχετικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες να δέχονται παραγγελίες για παράδοση μέσα σε αυτές τις ώρες».

    Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του στο Twitter προειδοποιεί ότι «οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και τα πρόστιμα πολύ υψηλά» διαμηνύοντας ότι «την Υγεία και την Ασφάλεια των εργαζομένων την θεωρούμε την απόλυτή μας προτεραιότητα».

    ICECAP

    «Εάν τηρηθούν τα μέτρα όλα θα πάνε καλά και άλλη μία δύσκολη μέρα θα περάσει» καταλήγει στην ανάρτήση του ο υπουργός Εργασίας.

    Η ανάρτηση του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραμπ για Ουκρανία – Ρωσία: Κλείστε συμφωνία και θα βγάλετε μία περιουσία με τις ΗΠΑ

    Την προσδοκία ότι Ρωσία και Ουκρανία θα καταλήξουν άμεσα...

    Δυτ. Ελλάδα: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων – Συνελήφθη ύποπτος

    Μια εξαιρετικά ανησυχητική υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές του...

    Τάκης Ζαχαράτος: Υποδύεται το ζεύγος Τραμπ και εύχεται «Καλό Πάσχα»

    Μια άκρως χιουμοριστική ανάρτηση έκανε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα...

    ΠΑΤΡΑ: Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την γιατρό Βιβή Λουκοπούλου

    Η ανακοίνωση της ΝΕ Αχαϊας "Η συντρόφισσα και υποψήφια Βουλευτής...