Πάτρα: Το γηπεδάκι μπάσκετ της Λεύκας “περιμένει” (και αυτό) την ανακαίνιση του!

    Ημερομηνία:

    Μέσα στα 25 ανοικτά γήπεδα και στη μελέτη που ετοιμάζει ο δήμος Πατρέων και η αρμόδια αντιδημαρχεία για την ανακαίνιση – συντήρηση τους είναι το γηπεδάκι στη Λεύκα.

    Πρόκειται για ένα γήπεδο που πριν από μερικά χρόνια αποτελούσε “κυψέλη” αθλητισμού για τα παιδιά της συνοικίας και που όμως πλέον έχει εγκαταλειφθεί και είναι σε κακή κατάσταση.

    Το γήπεδο έχει πάψει πλέον να λειτουργεί αφού ακόμα και οι μπασκέτες δεν έχουν καλάθια, ενώ ο αγωνιστικός χώρος του έχει φθαρεί και οι γραμμές δεν φαίνονται. Ο χώρος πάντως εξακολουθεί να είναι περιφραγμένος.

    Την αναδιαμόρφωση του γηπέδου έχει ζητήσει τόσο ο σύλλογος μπάσκετ της περιοχής που έχει σχέδια για τον χώρο αφού θέλει να λειτουργήσει τμήματα υποδομής, όσο και ο εκπολιτιστικός σύλλογος που αναγνωρίζει τη σημασία του.

    Η κατάρτιση του φακέλου της μελέτης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι στο τελικό στάδιο και αυτό που μένει είναι να βρεθούν οι πόροι για την χρηματοδότηση του έργου που θα αναβαθμίσει τόσο το γήπεδο αυτό, όσο και τα υπόλοιπα γήπεδα που είναι στην επικράτεια του δήμου.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα σχεδόν τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ με εξαίρεση αυτά κοντά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο είναι σε κακή κατάσταση και έτσι δεκάδες νέοι αναγκάζονται να πηδάνε τις μάντρες των σχολείων όπου υπάρχουν μπασκέτες για να παίζουν εκεί.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Ανδρας απειλούσε γυναίκα μέσα σε ένα Scoda

    Το απόγευμα χθες Αστυνομικοί επελήφθησαν σε ένα ακόμη περιστατικό...

    ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.: Η Πάτρα… είναι αφύλακτη

    Αφύλαχτη είναι η Πάτρα σύμφωνα με τα όσα είπε...

    «Ξήλωσαν» τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της κυπριακής Αστυνομίας μετά την πρωτοφανή απόδραση ισοβίτη

    Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, πριν καλά καλά πατήσει...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Εκτός λειτουργίας ΑΤΜ της Εθνικής στην Πάτρα

    Εκτός λειτουργίας ήσαν στις 8 το πρωί τα ΑΤΜ...
    Best Shop