Δημήτρης Καλογερόπουλος: “H Δημοτική ομάδα αποφάσισε ομόφωνα την διαγραφή της κ. Τσουκαλά”

    Ημερομηνία:

    Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος γνωστοποιεί την απόφαση της δημοτικής ομάδας να διαγράψει την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά.

    Η ανακοίνωση αναφέρει:

    “Σήμερα 28-7-2023  η Δημοτική μας ομάδα αποφάσισε ομόφωνα την διαγραφή της κ. Τσουκαλά από την παράταξή μας.

    Υπενθυμίζεται ότι το δημόσιο «μέχρι θανάτου μαζί του» που δήλωσε δεν το απηύθυνε στους Αιγιαλείς αλλά σε μένα προσωπικά. Παραπέμπω στο σχετικό link για του λόγου το αληθές: https://www.youtube.com/watch?v=UmOevO5MyUo

     

     

    Ακόμα τονίζω ότι στη Προεδρία της ΔΗΚΕΠΑ την έφεραν οι Αιγιαλείς που εμπιστεύτηκαν  την παράταξη «Αιγιάλεια Τώρα» και εγώ που έδειξα εμπιστοσύνη στο δικό της πρόσωπο.

    Αφού αποφάσισε την προσχώρησή της σε άλλη Δημοτική Παράταξη η απαιτούμενη πολιτική ηθική επέβαλε την άμεση παραίτησή της από τη θέση αυτή.

     

     

    Η στοιχειώδης προσωπική σοβαρότητα και αξιοπρέπεια δεν επιτρέπει σε κάποιον που θεωρεί ότι μια Δημοτική Αρχή πρέπει να αντικατασταθεί, να συνεχίσει να παραμένει επί μήνες ενεργό στέλεχός της, ενώ ήδη ανήκει σε άλλη παράταξη.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Γιώργος Πατούλης απόλαυσε το πρώτο μπάνιο του τεσσάρων μηνών γιου του στη θάλασσα

    Ο Γιώργος Πατούλης βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές ευτυχίας από τον περασμένο Φεβρουάριο,...

    Δεξαμενή Αιγίου: «Ξηλώθηκε» μνημείο, ξέσπασε κόντρα Δήμου και αγροτοσυνδικαλιστών

    Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», με ανακοίνωσή...

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: Το «ευχαριστώ» για την εκλογή του

    Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής...