Χωρίς 6 μέλη το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας – Γιατί μειώνεται η δύναμή του – Μεγάλη “χαμένη” η Αιτωλοακαρνανία

    Ημερομηνία:

    Σημαντική μείωση της δυναμής του θα υποστεί το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς θα χάσει 6 μέλη από το συμβούλιό του!

    Συγκεκριμένα από τις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου οι θέσεις του περιφερειακού συμβουλίου περιορίζονται από 51 που ήταν σε 45, σύμφωνα με σχετική υπουργική απόφαση που εκδόθηκε προ ημερών (21 Ιουλίου) και υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και εναρμονίζεται με την τελευταία απογραφή του πληθυσμού.

    Έτσι μέχρι σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας αποτελείται από 51 μέλη και κατανέμονταν: Αιτωλοακαρνανία 16, Αχαΐα 23, Ηλεία 12.

    Μετά την υπουργική απόφαση Στην Αχαΐα θα εκλεγούν 21 σύμβουλοι (χάνει 2 έδρες), 13 στην Αιτωλοακαρνανία (χάνει 3 έδρες) και 11 στην Ηλεία (χάνει 1 έδρα), σύνολο 45.

    Χωρίς 6 μέλη το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας - Γιατί μειώνεται η δύναμή του - Μεγάλη "χαμένη" η Αιτωλοακαρνανία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί βλέπουμε εφιάλτες και πώς να τους σταματήσουμε

    Οι εφιάλτες και τα επαναλαμβανόμενα κακά όνειρα είναι κοινές,...

    Γνωρίζετε τι διαφορές έχουν η μαύρη, η άσπρη και η κόκκινη κινόα;

    Η κινόα έχει κατακτήσει τον κόσμο της διατροφής με την πλούσια...

    Aυτός είναι ο λόγος που οι πιλότοι στα αεροπλάνα δεν έχουν γένια

    Άραγε, εσείς έχετε δει πιλότο που έχει γένια; Ίσως δυσκολεύεστε να απαντήσετε...

    Τελικά, μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα;

    Το να πει κανείς ότι η φιλία των γυναικών...