Σοκάρει ο γιατρός του ποδοσφαιριστή που τραυμάτισε ο Μαρσέλο: «23 χρόνια δεν έχω δει τέτοιο τραυματισμό»

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένος ο γιατρός της Αρχεντίνος Τζούνιορς με τον τραυματισμό του Λουτσιάνο Σάντσες, που προκάλεσε άθελά του ο Μαρσέλο.

    «Σε 23 χρόνια ως γιατρός δεν έχω δει ποτέ τέτοιο τραυματισμό. Είναι σχεδόν ένας διαχωρισμός του μηριαίου οστού και της περόνης. Είναι μια πρόσθια, οπίσθια εγκάρσια ρήξη και πρέπει να δούμε πώς πάνε οι μηνίσκοι. Η ανάρρωση είναι 10 έως 12 μήνες».

    Με αυτά τα λόγια σε συνέντευξή του στο «D Sports Radio», που αναπαράγεται από την εφημερίδα της Αργεντινής «Olé», ο γιατρός της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Αλεξάντρο Ρονκορόνι, περιγράφει τον τραυματισμό του Λουτσιάνο Σάντσες, που προκάλεσε άθελά του ο Μαρσέλο.

    Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και του Ολυμπιακού αποβλήθηκε, ενώ μόλις αντιλήφθηκε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το πόδι του αντιπάλου του, ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε συντετριμμένος από το γήπεδο. Ο αγώνας, που ήταν για το Copa Libertadores έληξε ισόπαλος 1-1.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ινδονησία: Φρικτός θάνατος για 80χρονο – Τον άρπαξε κροκόδειλος ενώ έκανε μπάνιο σε ποτάμι, δείτε βίντεο

    Τραγικό θάνατο από επίθεση κροκόδειλου βρήκε ένας 80χρονος στην Ινδονησία όταν το ερπετό τον άρπαξε...

    Μέτρα για την οπαδική βία: 1,6 εκατ. ευρώ από πρόστιμα, 2.500 κάμερες στα γήπεδα, 109 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

    Τον απολογισμό των μέτρων για την αντιμετώπιση της οπαδικής...

    Live από το κελί: Πώς φυλακισμένοι στην Ελλάδα κάνουν «μάχες» στο TikTok και βγάζουν λεφτά

    Σε ένα βίντεο που προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό, τρεις άνδρες...

    Πάτρα: Από σήμερα στο λιμάνι το υποβρύχιο S118 «Ωκεανός» και η φρεγάτα F459 «Αδρίας»

    Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε. έχει την τιμή να...